aantal talenten
844
lopende doelen
119
totaal gedoneerd
444,495

Laatste Nieuws:

 • Talentboeker Bram Zeegers op Tv-sportplezier

  Talentboeker Bram Zeegers op Tv-sportplezier

  Vandaag is het eerste interview met een Talentboeker op Tv-sportplezier verschenen! Het is een interview met skeletontalent Bram Zeegers die gaat voor deelname aan de Olympische Winter Spelen van 2018 in Pyeongchang. Tv-Sportplezier sprak met Bram en zijn moeder over wat het betekent om talentvol te zijn, hard te trainen en wat dat doet met het hele gezin.

  Lees Meer >>

 • Talentboekers op Tv-Sportplezier

  Talentboekers op Tv-Sportplezier

  Elke maand gaat een talent van Talentboek geïnterviewd worden door Tv-Sportplezier. Het talent en een ouder vertellen over de sportcarrière. Onderwerp van gesprek zijn alleen niet de sportresultaten, maar het plezier van het talent en de ervaringen van de ouders.

  Lees Meer >>

 • Alle Telesport Talenten September 2016

  Alle Telesport Talenten September 2016

  Welke talenten stonden er in september als Telesport Talent in de spotlight? Doneer nu nog aan ze en maak nog steeds kans op de mooie prijzen uit het Telesport Talent prijzenpakket!

  Lees Meer >>

 • Master-klas voor jonge topsporters

  Master-klas voor jonge topsporters

  Kies ik een opleiding die bij mij of bij mijn sport past? Richt ik mij alleen op mijn sport of weet ik ook al wat ik ga doen als ik geen topsporter meer ben? Herkenbare dillema's waar je als jonge sporter mee te maken kunt hebben. Daarom organiseert de SportMaatschappij voor sporttalenten tussen de 15 en 22 jaar een tweedaagse master-klas in de herfstvakantie.

  Lees Meer >>

 • Talentboeker Bas Takken levert topprestatie in Rio

  Talentboeker Bas Takken levert topprestatie in Rio

  De Paralympisch Spelen zitten er voor zwemmer en Talentboeker Bas Takken op! Hij mocht maar liefst deelnemen aan drie afstanden en op al deze afstanden zwom hij een pr. Op zijn favoriete afstand de 400 meter wist hij zelfs de finale te halen en hier vierde te worden. Een topprestatie voor een jongen van slechts 17 jaar, waar ook wij van Talentboek een beetje trots op zijn!

  Lees Meer >>

 • Zilveren Kruis ondersteunt judotalenten

  Zilveren Kruis ondersteunt judotalenten

  De judotalenten Jorien Visser, Romee den Hartog, Pleunie Cornelisse en Isabel Wiebers van Kenamju gelden als echte talenten in hun sport. En deze jonge, talentvolle sporters helpt Zilveren Kruis graag verder. Daarom reikte Dex Elmont, ambassadeur van Zilveren Kruis, een cheque t.w.v. 5.000 euro aan ze uit. Hij deed dat op 18 augustus op Olympic Experience in Scheveningen.

  Lees Meer >>

 • Statiegeldboxen voor Talentboek

  Statiegeldboxen voor Talentboek

  Wie heeft ze al gespot? In een groot aantal filialen van EMTÉ Supermarkten kun je de hele maand augustus je statiegeldbon inleveren in een statiegeldbox speciaal voor Talentboek! Help de Olympiërs van de toekomst.

  Lees Meer >>

 • Mooie docu: 'Mambo: De weg naar een prof'

  Mooie docu: 'Mambo: De weg naar een prof'

  We waren al trots op dat Norbecio Mambo zijn donatiedoel gehaald heeft en daardoor zijn dromen kan gaan waarmaken in Australië. Maar op de documentaire die RTV N-H over hem en zijn crowdfundcampagne maakte zijn we ook best een beetje trots! Een kijktip!

  Lees Meer >>

 
 • Liam Vrolijk

  "Het kunnen starten van een crowdfundingactie op Talentboek heeft mij geholpen om mee te kunnen doen aan het WK. Ik ben hier erg blij mee. Het WK was een mooie en succesvolle ervaring."

  Liam Vrolijk

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Elke Molenaar

  "Talentboek heeft mij geholpen bij het bekostigen van mijn tacx. Sinds april dit jaar ben ik geblesseerd en heb ik de tacx vervroegd gekocht. Nu ben ik in staat om toch mijn conditie op peil te houden en op een goede manier te herstellen! Bedankt!"

  Elke Molenaar

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Joost Vink

  "Tot nu toe heb ik van het eerste donatiedoel ruim 30% gekregen. Ik wil voor komend jaar actief gebruik maken van Talentboek omdat ik nu inzichtelijk heb wat de kosten van eerste seizoen surfen waren en wat de doelstelling voor komend seizoen is. Ik heb nu ook goed inzicht wat mijn ranking is internationaal gezien."

  Joost Vink

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Roel Teillers

  "Talentboek heeft mij een eenvoudige middel om anderen geld te laten doneren gegeven. Bovendien kunnen de donateurs op deze manier zien hoeveel er binnen is gekomen."

  Roel Teillers

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Imke van der Aar

  "Een mogelijkheid om via crowdfunding geld op te halen."

  Imke van der Aar

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Merel van der Marel

  "Talentboek maakt het mogelijk om zaken te realiseren waarvoor anders geen budget is. Talentboek doet net dat beetje meer om mijn einddoel te kunnen bereiken."

  Merel van der Marel

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Myrte Sandu

  "Dankzij Talentboek heb ik het geld wat ik geïnvesteerd heb in mijn schaatsen voor een deel terugverdiend."

  Myrte Sandu

  Bekijk Talent Profiel >>

 • JG Ulrich

  "Talenboek ervaren wij als een zinvolle site die zeker nog meer bekendheid moet krijgen."

  JG Ulrich

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Boyd Bindels

  "Talentboek heeft ervoor gezorgd dat ik op een positieve manier donaties heb kunnen vragen om mijn reis en wedstrijd te helpen sponsoren. Doordat het via Talentboek ging kon ik laten zien waar ik het voor doe en krijgen donateurs meer inzicht wat er bij topsport allemaal komt kijken. En ook wat ik er zelf allemaal voor doe. Het stuk Uitgelicht heeft erg geholpen om het einddoel ook echt te bereiken. Super tof natuurlijk!"

  Boyd Bindels

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Lars Bottelier

  "Talentboek heeft mij veel crowdfunding geld opgeleverd!"

  Lars Bottelier

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Max van Langen

  "Talentboek is een goede manier om donateurs geld te laten doneren. Ik heb voor de 2e keer een groot bedrag opgehaald voor een Jeugd WK. "

  Max van Langen

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Severiano Prins

  "Talentboek heeft het voor mij mogelijk gemaakt om op een makkelijkere manier contact te maken met mogelijke geldschieters."

  Severiano Prins

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Mylène de Zoete

  "Door Talentboek kan ik het volgende wegseizoen weer meedoen om de prijzen zonder problemen met mijn materiaal te hebben."

  Mylène de Zoete

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Juliette Permentier

  "Talentboek maakt voor mij beter mogelijk om sponsoring te verkrijgen en zo het beter mogelijk te maken om mijn toernooien en trainingen te betalen. Ik ben daar dan ook erg blij mee!"

  Juliette Permentier

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Daan Overbeek

  "Heel veel dank voor jullie bijdragen. Ik heb veel genoten van het WK en dat komt mede door jullie (financiële) ondersteuning. Doei Daan!"

  Daan Overbeek

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Bart Zomer

  "Talentboek ondersteunt mij in het bekostigen van de trainingsmaterialen en kosten."

  Bart Zomer

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Bart van Nunen

  "Dankzij Talentboek kan ik mijn stages voor komend jaar bekostigen en zo hopelijk weer een hele grote stap zetten."

  Bart van Nunen

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Knut Hogervorst

  "Geweldig, dankzij Talentboek kan ik dit jaar 2 extra internationale toernooien spelen en extra punten halen voor mijn internationale ranking!"

  Knut Hogervorst

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Bas Takken

  "Het bedrag dat mijn donateurs mij hebben gegeven biedt mij een geweldige kans om mijzelf goed te blijven ontwikkelen als topsporter. Door Talentboek is mijn naamsbekendheid veel groter geworden en heb ik ook in de lokale krant publiciteit gekregen."

  Bas Takken

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Reina Anema

  "Talentboek heeft er voor mij voor gezorgd dat ik mensen makkelijker en duidelijker kan benaderen. Door de website lijkt alles professioneler en weten ze dat het geld echt 100% terecht komt bij de sporter."

  Reina Anema

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Enid Duut

  "Een fijne bijdrage voor nieuw materiaal!"

  Enid Duut

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Mylene de Zoete

  "Het heeft mijn ouders en mij een hoop stress bespaart omdat we eerst niet wisten hoe we aan een nieuwe fiets moesten komen, terwijl deze wel hard nodig was. Met dit geld kan ik eindelijk een fiets kopen en is er een grote last van onze schouders."

  Mylene de Zoete

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Brian Wassink

  "Ik heb nu voor de tweede keer een donatiedoel aangemaakt en twee keer mijn doel gehaald. Dus ik ben super trots op mijzelf dat ik dit bereikt heb. Veel bedrijven gemaild en persoonlijk aangesproken en dat helpt echt."

  Brian Wassink

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Sebastiaan Hofman

  "Het kunnen starten van een crowdfundingactie op Talentboek heeft mij geholpen om mee te kunnen doen aan het WK. Ik ben hier erg blij mee. Het WK was een mooie en succesvolle ervaring."

  Sebastiaan Hofman

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Norbecio Mambo

  "Talentboek helpt sporters in nood, sporters en hun ouders die financiele hulp voor de sport kunnen gebruiken. Ik hoop dat Talentboek mij blijft helpen."

  Norbecio Mambo

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Matthijs Moerman

  "Met Talentboek kan ik geld ophalen om zo een deel van mijn sport te betalen."

  Matthijs Moerman

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Jelle Massee

  "Talenboek heeft mij geholpen om een deel van mijn kosten voor het uitoefenen van mijn sport te kunnen bekostigen. Echt een super mooie manier van crowdfunding."

  Jelle Massee

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Chaneequa Dam

  "Dankzij Talentboek heb ik sponsors gevonden die mij helpen in mijn sport. Zonder deze financiële hulp is het rijden op hoog niveau bijna niet mogelijk. Super dus dat ik naast mijn eigen financiële bijdrage ook op een financiële bijdragen mag rekening van mijn sponsoren."

  Chaneequa Dam

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Zilver Schmitz

  "Via Talentboek werden mijn demo's vergoed, waardoor ik een mooi overzicht heb. Dit geld heeft natuurlijk geholpen om internationale wedstrijden en stages te betalen!"

  Zilver Schmitz

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Ivory Johan

  "Talentboek heeft me geholpen om mij en mijn sport onder de aandacht te brengen bij mijn familie vrienden en kennissenkring."

  Ivory Johan

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Loulou Janssen

  "Ik ben Talentboek echt ontzettend dankbaar. Ik had eerlijk gezegd niet gedacht dat er aan mij 160 euro gedoneerd zou worden. En ik vind dat het Talentboek zeker zo door moet gaan, het geeft sporters de kans zich te kunnen presenteren aan de buitenwereld!"

  Loulou Janssen

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Thomas Verhoeven

  "Talentboek is belangrijk geweest om in contact te komen met bedrijven en sponsoren."

  Thomas Verhoeven

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Famke Heinst

  "Talentboek heeft mij enorm geholpen bij het bijeenkrijgen van het bedrag voor mijn trainingsstage."

  Famke Heinst

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Daniel Giacon

  "Door Talentboek heb ik al drie crowdfunding acties gedaan. Dat heeft me toch extra geld voor mijn sport opgeleverd."

  Daniel Giacon

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Lisanne Verbeet

  "Zonder Talentboek was het nooit gelukt om mee te doen met internationale wedstrijden."

  Lisanne Verbeet

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Ruben Prins

  "Dankzij Talentboek kan ik nu naar Amerika om mijzelf daar te laten zien. Hierdoor maak ik meer kans op een scholarship van een goede school."

  Ruben Prins

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Mart Karsenbarg

  "Zonder Talentboek had ik niet zo veel toernooien kunnen spelen, bedankt Talentboek!"

  Mart Karsenbarg

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Givenchy Sneekes

  "Meer kansen om dingen te doen. Zonder Talentboek zou dat niet echt mogelijk zijn."

  Givenchy Sneekes

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Avalon Aardoom

  "Dankzij donaties op Talentboek kan ik weer een deel van mijn RTC betalen om te blijven sporten."

  Avalon Aardoom

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Jermain Grunberg

  "Door Talentboek kan ik functioneel sponsoren zoeken. Waarbij financieel beheer en Talentboek als tool fungeert. De Tool is het grote gemis als je zelf begint met werven."

  Jermain Grunberg

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Isa Heideveld

  "Dankzij alle steun die ik heb gekregen kan ik deelnemen aan mijn eerste European Cadet Cup in Berlijn. Deze wordt gehouden in de meivakantie. Iedereen bedankt!"

  Isa Heideveld

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Elastic Fantastics

  "Het was leuk met Talentboek te werken."

  Elastic Fantastics

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Mixpair DaRo

  "Een prachtige gemeenschappelijke plek om donaties te kunnen centreren ! Plus dat het niet je eigen rekening is en er dus geen andere rekeningen van betaald kunnen worden ;-) maar het helemaal beschikbaar blijft voor het doel!"

  Mixpair DaRo

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Joris Boes

  "Talentboek heeft mij geholpen dichter bij mijn doel om Europees kampioen te worden te komen."

  Joris Boes

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Maria Lorenzini

  "Superfijn dat ik op deze manier nieuwe tomneuzen kan aanschaffen!"

  Maria Lorenzini

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Stijn Appel

  "ik vind Talentboek een handige en leuke manier om geld in te zamelen voor mijn sport."

  Stijn Appel

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Britt Harmsen

  "Mijn doel is afgelopen en nu kan ik mijn extra trainingen gaan betalen."

  Britt Harmsen

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Deborah Visser

  "Tot nu toe ben ik door donaties op Talentboek al op trainingsstage geweest en ga nu in een hotel slapen tijdens de swimcup. Normaal gesproken had ik dit nooit zomaar kunnen doen, maar door de donaties ben ik een heel stuk verder gekomen in mijn ontwikkeling naar topsporter."

  Deborah Visser

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Team Liah Peters en Amber Klijn

  "We zijn superblij dat talentboek ook is opengesteld voor acroteams. Het was ideaal om via facebook, mail etc. te kunnen verwijzen naar een officieel platform. Daardoor hebben we veel meer opgehaald dan we hadden durven hopen. We hebben ook veel tips gekregen bij het opstarten en zijn daarvoor heel dankbaar."

  Team Liah Peters en Amber Klijn

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Maxim Claassen

  "Talentboek heeft mij de mogelijkheden gegeven om sponsors te vinden en bekendheid te geven aan mijn sport."

  Maxim Claassen

  Bekijk Talent Profiel >>

 • AcrOss

  "Talentboek heeft ons een professionele platform aangeboden om donaties te werven. Super bedankt!"

  AcrOss

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Denise de Korte

  "Talentboek heeft er voor gezorgd dat ik naar meer toernooien en trainingsstages kan door de financiële bijdrages."

  Denise de Korte

  Bekijk Talent Profiel >>

Avatar
 • 22-10-2016 : VeraJonker kreeg een reactie van toetjes meneer Markt

  van de toetjes meneer op de markt, succes


Avatar
 • 22-10-2016 : HarlemlakersU16-1 kreeg een reactie van Ferry
  De beloning voor Sam na het wassen van twee auto's!!

Avatar
 • 22-10-2016 : HarlemlakersU16-1 kreeg een reactie van Ken Gummer
  Good Luck Ryan super all around play looking forward to see you playing in the states Uncle Ken

Avatar
 • 22-10-2016 : HarlemlakersU16-1 kreeg een reactie van Bezoeker

  goog luck Ryan super play looking forward to seeing you play in the states

  Uncle Ken

   


Avatar
 • 22-10-2016: Vera Jonker heeft een bedrag ontvangen van €30,00. voor Helpt u mijn droom uit te laten komen ?

Avatar
 • 22-10-2016: Harlemlakers U16-1 heeft een bedrag ontvangen van €20,00. voor Buitenlandprogramma 2016/2017

Avatar
 • 22-10-2016: Harlemlakers U16-1 heeft een bedrag ontvangen van €20,00. voor Buitenlandprogramma 2016/2017

Avatar
 • 21-10-2016: Sara van Zuijlen heeft een bedrag ontvangen van €25,00. voor Help Sara de winter door!

Talent

 • Joey van ’t Verlaat

  Joey van ’t Verlaat

  Hij was een fanatiek wielrenner, maar na een aantal jaren alleen deze sport te hebben beoefend kon Joey er geen uitdaging meer in vinden. Snel was hij wel op de fiets, en dat is iets dat hem nu in de triatlon flink helpt. Van de drie onderdelen van zijn sport is het zwemmen zijn minst goede, maar wat hij daar verliest haalt hij weer in op de fiets- en looponderdelen.

  Lees meer >>

 • Iris en Roos Antonissen

  Iris en Roos Antonissen

  Shortrack is al wat de klok slaat in huize Antonissen. Met maar liefst drie gezinsleden die de sport beoefenen brengt de hele familie flink wat trainingsuurtjes op de ijsbaan door. De zussen samen soms wel 22 uur. De zusjes Iris en Roos Antonissen stellen namelijk alles in het werk om hun gezamenlijk droom te realiseren: meedoen aan de Olympische Spelen van 2022 of 2026.

  Lees meer >>

 • De Harlemlakers onder 16

  De Harlemlakers onder 16

  Dit seizoen hebben de spelers van de Harlemlakers onder 16 jaar maar één doel, namelijk final4 kampioen van Nederland worden. Werden ze vorig jaar nog vijfde, dit jaar moet winst er wel inzitten. Want was deze leeftijdscategorie vorig jaar nog nieuw voor ze en moest het team aan elkaar wennen, dit jaar zijn ze er klaar voor.

  Lees meer >>

 • Donny Breek

  Donny Breek

  Het honkbalseizoen is net ten einde, maar voor de honkballer Donny Breek was het er één om trots op terug te kijken. De speler van DSS Haarlem mocht namelijk de Europese titel, behaald met jong oranje onder 18, op zijn naam schrijven. Daarnaast werd hij uitgenodigd voor Team Europe U19. Een uitnodiging die alleen de grootste talenten van Europa ontvangen, en mag hij vanwege zijn prestaties naar één van de grootste showcases in het honkbal in Miami Florida.

  Lees meer >>

 • Niki Wories

  Niki Wories

  Het is maar liefst 42 jaar geleden dat er voor het laatst een kunstrijdster namens ons land op de Olympische Spelen heeft gestaan. Maar als het aan de kunstrijdster Niki Wories ligt komt daar in 2018 verandering in. De tweevoudig Nederlands kampioene kunstrijden heeft al haar pijlen gericht op de Olympische Spelen van Pyeongchang en gezien haar groei en niveau is dit zeker haalbaar.

  Lees meer >>

 • Casper Bonapart

  Casper Bonapart

  De negentienjarige Casper Bonapart is al twee jaar fulltime met zijn sport tennis bezig. Na het behalen van zijn VWO diploma besloot hij zich compleet te richten op zijn tenniscarrière om daar alles uit te halen wat er in zit. Hij traint nu bijna 30 uur per week bij de Bogtstra & Kempers Tennis Academy en hoopt zich hierdoor zo te ontwikkelen tot een toptennisser en van zijn sport zijn beroep te maken.

  Lees meer >>

 • Kenamju jeugdselectie onder 18 jaar

  Kenamju jeugdselectie onder 18 jaar

  18 jongens en 6 meiden, 5 dagen per week trainen ze samen als Topjudo Kenamju om de allerbeste te worden in hun sport. Judo mag dan bekend staan als een individuele sport, volgens Duco Krijvenaar van de Kenamju selectie klopt dit niet: ,,Ik heb mijn teamgenoten juist erg hard nodig, bijvoorbeeld om te sparren. Onze prestaties zijn dan ook het resultaat van het hele team.’’

  Lees meer >>

 • Julia Wouters

  Julia Wouters

  Het doel van de talentvolle beachvolleybalster Julia is duidelijk. Ze wil de allerbeste beachvolleybalster van de wereld worden en hiervoor zet ze alles in het werk. Ze wil dit doel zelfs zo graag halen dat ze daarvoor na vier jaar uit Beachvolleybal Team Nederland stapte. Niet dat ze geen aansluiting kon vinden bij deze nationale selectie, maar Julia wil ontdekken of ze sneller kan groeien in het buitenland.

  Lees meer >>

 • Scipio Houtman

  Scipio Houtman

  De talentvolle Scipio zit op dit moment in een punt van verandering in zijn zeilcarrière. Afgelopen twee jaar zeilde hij in de eenmansboot laser radiaal, maar sinds een aantal weken heeft hij deze verruild voor de 49er FX. Een tweemansboot die hij samen met Robin Becker bestuurt. Naast dat het wennen is om samen beslissingen te nemen is ook de boothandeling in een tweemansboot anders.

  Lees meer >>

 • Reina Anema

  Reina Anema

  Koude winters en een bevroren vaart voor het huis waren de aanleiding dat de slechts vierjarige Reina Anema al haar eerste streken op het ijs maakte. Jong geleerd is oud gedaan, want nu 19 jaar later gaat het goed met de schaatscarrière van Reina. Ze maakt onderdeel uit van Team Plantina, mocht als neo-senior vorig jaar als reserve al mee naar het EK en bij de junioren behaalde ze o.a. een eerste plaats in het Worldcup klassement op de 1500 meter.

  Lees meer >>

Talentboek Boegbeelden

 • Epke ZonderlandTURNEN

  Epke Zonderland
  TURNEN

  ""Extra ondersteuning is noodzakelijk om je talent te kunnen ontplooien, en op alle gebieden het maximale uit je sport te kunnen halen. Via Talentboek kan deze ondersteuning worden geboden zodat de talenten zich kunnen ontwikkelen tot kampioenen"

  Epke Zonderland - Talentboek Boegbeeld Turnen

  Lees meer >>

 • Deborah Gravenstijn JUDO

  Deborah Gravenstijn
  JUDO

  "Talent ontwikkeling en ondersteuning is een gemeenschappelijk doel waar we ons zelf in herkennen. Dit zal leiden tot een hoog rendement van investeringen voor iedereen, sporter, sponsor en fans"

  Deborah Gravenstijn - Talentboek Boegbeeld Judo

  Lees meer >>

 • Esther VergeerTENNIS

  Esther Vergeer
  TENNIS

  "Ieder talent heeft een droom, met of zonder handicap. Laten we met z’n allen onze sporttalenten koesteren en ondersteunen"

  Esther Vergeer - Talentboek Boegbeeld Tennis

  Lees meer >>

 • Ireen WustSCHAATSEN

  Ireen Wust
  SCHAATSEN

  "Dit is een mooie manier om talent te ondersteunen. Helpt u ook mee?"

  Ireen Wüst - Talentboek Boegbeeld Schaatsen

  Lees meer >>