• home
  Logo Talentboek
  Beste donateur,

  Welkom op Talentboek, het crowdfundplatform voor de sporttalenten van Nederland.

  Op Talentboek kunt u onze jonge en talentvolle sporters al met een kleine financiële bijdrage helpen! Hiervan komt 100% bij het talent terecht. Wie weet doneert u wel aan een olympiër van de toekomst.


  BEKIJK DE TALENTEN

  Namens alle talenten van Talentboek enorm bedankt!


  Yvonne van Gennip
  Yvonne van Gennip
  Talentboek
  Hoi sporttalent,

  Heb jij een officiële NOC*NSF talentstatus, een bondstatus of heeft minimaal de helft van jouw team of RTC een talentstatus? En zoek je financiële middelen om je sportieve doelen te bereiken? WIJ HELPEN JE!

  Talentboek is speciaal voor alle Nederlandse sport- talenten om te helpen met hun sportcarrière! Dus kun jij ook wel wat hulp gebruiken?

  MELD JE DAN AAN!

  Mocht je vragen hebben laat het me dan weten! je kunt me bellen op
  023 - 205 50 00


  Merel Bas
  Merel Bas
  Talentboek
 aantal talenten
642
totaal gedoneerd
243,318

Laatste Nieuws:

 • Randstad ondersteunt Olof Gerritsen

  Randstad ondersteunt Olof Gerritsen

  De twintigjarige Olof Gerritsen heeft nog een lange schaatscarrière voor zich. Dit nationale schaatstalent is vorig jaar op het NK Schaatsen Allround zevende geworden en heeft in de jeugd al meerdere prijzen gewonnen.

  Lees Meer >>

 • Jack TV zoekt brutale sportpresentator

  Jack TV zoekt brutale sportpresentator

  Een leuke kans voor Talentboekers die wel wat bij willen verdienen! Jack TV is een bedrijf die online videocontent maakt en is op dit moment bezig met het voorbereiden van een sportprogramma. Omdat ze op zoek zijn naar een presentator hebben ze contact gezocht met Talentboek. Zie jij het wel zitten om te presenteren? Meld je dan nu aan!

  Lees Meer >>

 • Talent van de dag week 47

  Talent van de dag week 47

  Welke crowdfunders stonden er in week 47 in de spotlight als het Talent van de dag op Talentboek? We zetten ze hier nog een keer voor je op een rij!

  Lees Meer >>

 • Uitgelicht: Severiano Prins

  Uitgelicht: Severiano Prins

  Deze week in ‘Talent Uitgelicht’: Golfer Severiano Prins. Op Talentboek is hij druk bezig met zijn huidige donatiedoel te halen voor zijn seizoenskosten. In ‘Talent Uitgelicht’ vertelt hij zijn verhaal.

  Om te beginnen, wie is Severiano Prins.
  ,,Een 20-jarige jongen uit Nieuw-Vennep die doet wat hij graag wil doen. Dat is mijn geval op het allerhoogste niveau golven en hier intens van genieten.,,

  Lees Meer >>

 • Talentboek werkt samen met Dreambitions

  Talentboek werkt samen met Dreambitions

  Dat Dreambitions en Talentboek zouden samenwerken, kon eigenlijk niet uitblijven. Beiden hebben namelijk als doel het (financieel) ondersteunen van jong sporttalent. Beide organisaties hebben een volledig verschillende methode hiervoor, maar juist daarom versterken ze elkaar. Dreambitions biedt talenten een tool om extra geld te generen en is nu ook beschikbaar gesteld voor talenten op Talentboek.

  Lees Meer >>

 • Talentboek en Center Parcs op Nederlandse basisscholen

  Talentboek en Center Parcs op Nederlandse basisscholen

  De vier Talentboekers Bram, Karolien, Tessa en Renske zijn binnenkort te zien op Nederlandse basisscholen. Ze werken namelijk mee aan de Cool Factor School Battle, een lespakket voor groep 6 over samenwerken, talentontwikkeling en bewegen. Het pakket is ontstaan uit een samenwerking van Talentboek met Sportservice Nederland en Center Parcs. 

  Lees Meer >>

 • Talent van de dag week 46

  Talent van de dag week 46

  Welke crowdfunders stonden er in week 46 in de spotlight als het Talent van de dag op Talentboek? We zetten ze hier nog een keer voor je op een rij!

  Lees Meer >>

 • Uitgelicht: Knut Hogervorst

  Uitgelicht: Knut Hogervorst

  Deze week in ‘Talent Uitgelicht’: squasher Knut Hogervorst. Knut is 11 jaar en wil zich gaan meten met de top van Europa in zijn leeftijdscategorie. In ‘Talent Uitgelicht’ vertelt hij zijn verhaal.

  Lees Meer >>

Geen gegevens gevonden, die overeenkomen met uw zoekopdracht.

 
Avatar
 • 26-11-2015 : FleurMaas kreeg een reactie van Anoniem
  Veel succes en plezier tijdens je internationale toernooien!

Avatar
 • 26-11-2015 : ZoëZuidhoek kreeg een reactie van Bezoeker
  Op naar de zomer succes

Avatar
 • 25-11-2015 : MixpairDaRo kreeg een reactie van Oma Sara
  Veel Succes ! Oma

Avatar
 • 27-11-2015: Marijke Esselink heeft een bedrag ontvangen van €20,00. voor Trainingskamp en wedstrijdspeer

Avatar
 • 26-11-2015: Fleur Maas heeft een bedrag ontvangen van €450,00. voor Internationale toernooien

Avatar
 • 26-11-2015: Maaike Keetman heeft een bedrag ontvangen van €150,00. voor WK t/m 16 en trainingen

Avatar
 • 26-11-2015: Marijke Esselink heeft een bedrag ontvangen van €15,00. voor Trainingskamp en wedstrijdspeer

Avatar
 • 26-11-2015: Lotte van Santvliet heeft een bedrag ontvangen van €100,00. voor FEI Internationale springwedstrijden

Avatar
OffLine
Zeilen
Avatar
OffLine
Golf
Noord-Holland
DONEER
Avatar
OffLine
Judo
Noord-Brabant
Avatar
OffLine
Schermen - Floret
Noord-Holland
DONEER
Avatar
OffLine
Gymnastiek - Turnen
Noord-Holland
DONEER
Avatar
OffLine
Squash
Zuid-Holland
DONEER

Talent

 • Karolien Florijn en Bram Schwarz

  Karolien Florijn en Bram Schwarz

  Wekelijks biedt TELESPORT een talent de kans om zichzelf te presenteren. Als extra steun voor de kampioenen van morgen. Deze week zijn dat de talentvolle roeiers Karolien Florijn en Bram Schwarz.

  Lees meer >>

 • Renske Nugter

  Renske Nugter

  Wekelijks biedtTELESPORT een talent de kans om zichzelf te presenteren. Als extra steun voor de kampioenen van morgen. Deze week is dat de sportklimsterRenske Nugter die momenteel voor haar studie in Utrecht woont.

  Lees meer >>

 • Team Dream

  Team Dream

  Wekelijks biedtTELESPORT een talent de kans om zichzelf te presenteren. Als extra steun voor de kampioenen van morgen. Deze week zijn dat de drie schermers, Edo, Axel en Myrthe Zoons verenigd in Team Dream.

  Lees meer >>

 • Bart van Nunen

  Bart van Nunen

  Wekelijks biedt TELESPORT een talent de kans om zichzelf te presenteren. Als extra steun voor de kampioenen van morgen. Deze week is dat de twintigjarige langeafstandsloper Bart van Nunen uit Hellevoetsluis.

  De atletencarrière van de talentvolle van Nunen startte al op negenjarige leeftijd. In een advertentie in de lokale krant zag van Nunen dat de atletiekvereniging in zijn gemeente op zoek was naar leden. Hij startte met alle onderdelen, maar als snel bleek hij vooral talent te hebben voor de lange afstanden. Sinds zijn vijftiende traint hij daarvoor echt hard en dat vertaalde zich op juniorenniveau (onder 20) o.a. al uit in een Nederlands record (29:04) op de 10 km op achttienjarige leeftijd en, meer recent, de Nederlandse titel op de halve marathon bij de senioren afgelopen seizoen.

  Lees meer >>

 • Chaneequa Dam

  Chaneequa Dam

  Wekelijks biedtTELESPORT een talent de kans om zichzelf te presenteren. Als extra steun voor de kampioenen van morgen. Deze week is dat de talentvolle dressuuramazone Chaneequa Dam.

  Lees meer >>

 • Ewere Malcolm Osajie

  Ewere Malcolm Osajie

  Wekelijks biedtTELESPORT een talent de kans om zichzelf te presenteren. Als extra steun voor de kampioenen van morgen. Deze week is dat de basketballerEwere Malcolm Osajie uit Voorburg.

  Lees meer >>

 • Querijn Hensen

  Querijn Hensen

  Wekelijks biedt TELESPORT een talent de kans om zichzelf te presenteren. Als extra steun voor de kampioenen van morgen. Deze week is dat de veertienjarige zwemmer Querijn Hensen.

  Voetbal was de sport van de jonge sporter Hensen. Maar toen hij op achtjarige leeftijd te horen kreeg dat hij jeugdreuma had, moest hij op zoek naar een andere sport. Dit werd zwemmen en wel bij Zwemvereniging de Duinkikkers in Soest.

  Lees meer >>

 • Hanno Dahmen

  Hanno Dahmen

  Wekelijks biedt TELESPORT een talent de kans om zichzelf te presenteren. Als extra steun voor de kampioenen van morgen. Deze week is dat de net achttienjarige schaatser Hanno Dahmen.

  De Amsterdammer heeft voor zijn sport en studie onze hoofdstad verlaten en woont nu in Groningen. Hier combineert hij de studie Technische Planologie aan de Universiteit van Groningen met schaatsen in het appm Development team van iSkate.

  Lees meer >>

 • Jolbert van Dijk

  Jolbert van Dijk

  Wekelijks biedt TELESPORT een talent de kans om zichzelf te presenteren. Als extra steun voor de kampioenen van morgen. Deze week is dat het zeiltalent Jolbert van Dijk.

  De tweeëntwintigjarige van Dijk heeft zijn pijlen gericht op de Olympische Spelen van 2020. Hij zet alles in het werk om op deze spelen in Tokio voor Nederland uit te mogen komen in de 49er klasse en is hiervoor zelfs door het watersportverbond geselecteerd voor een speciaal programma.

  Lees meer >>

 • Bente Obdeijn

  Bente Obdeijn

  Wekelijks biedt TELESPORT een talent de kans om zichzelf te presenteren. Als extra steun voor de kampioenen van morgen. Deze week is dat sabelschermer Bente Obdeijn uit Brummen.

  Obdeijn legt zijn sport sabelschermen graag uit als een combinatie van de 100 meter sprint en schaken. Je hebt de snelheid van het koningsnummer in de atletiek nodig, maar daarnaast ook het rappe denkvermogen van een schaker.

  Lees meer >>

Talentboek Boegbeelden

 • Epke ZonderlandTURNEN

  Epke Zonderland
  TURNEN

  ""Extra ondersteuning is noodzakelijk om je talent te kunnen ontplooien, en op alle gebieden het maximale uit je sport te kunnen halen. Via Talentboek kan deze ondersteuning worden geboden zodat de talenten zich kunnen ontwikkelen tot kampioenen"

  Epke Zonderland - Talentboek Boegbeeld Turnen

  Lees meer >>

 • Deborah Gravenstijn JUDO

  Deborah Gravenstijn
  JUDO

  "Talent ontwikkeling en ondersteuning is een gemeenschappelijk doel waar we ons zelf in herkennen. Dit zal leiden tot een hoog rendement van investeringen voor iedereen, sporter, sponsor en fans"

  Deborah Gravenstijn - Talentboek Boegbeeld Judo

  Lees meer >>

 • Esther VergeerTENNIS

  Esther Vergeer
  TENNIS

  "Ieder talent heeft een droom, met of zonder handicap. Laten we met z’n allen onze sporttalenten koesteren en ondersteunen"

  Esther Vergeer - Talentboek Boegbeeld Tennis

  Lees meer >>

 • Ireen WustSCHAATSEN

  Ireen Wust
  SCHAATSEN

  "Dit is een mooie manier om talent te ondersteunen. Helpt u ook mee?"

  Ireen Wüst - Talentboek Boegbeeld Schaatsen

  Lees meer >>