• home
  Logo Talentboek
  Beste donateur,

  Welkom op Talentboek, het crowdfundplatform voor de sporttalenten van Nederland.

  Op Talentboek kunt u onze jonge en talentvolle sporters al met een kleine financiële bijdrage helpen! Hiervan komt 100% bij het talent terecht. Wie weet doneert u wel aan een olympiër van de toekomst.


  BEKIJK DE TALENTEN

  Namens alle talenten van Talentboek enorm bedankt!


  Yvonne van Gennip
  Yvonne van Gennip
  Talentboek
  Hoi sporttalent,

  Heb jij een officiële NOC*NSF talentstatus, een bondstatus of heeft minimaal de helft van jouw team of RTC een talentstatus? En zoek je financiële middelen om je sportieve doelen te bereiken? WIJ HELPEN JE!

  Talentboek is speciaal voor alle Nederlandse sport- talenten om te helpen met hun sportcarrière! Dus kun jij ook wel wat hulp gebruiken?

  MELD JE DAN AAN!

  Mocht je vragen hebben laat het me dan weten! je kunt me bellen op
  023 - 205 50 00


  Merel Bas
  Merel Bas
  Talentboek
 aantal talenten
596
totaal gedoneerd
219,243

laatst actieve talenten

Avatar
OffLine
Judo
Noord-Holland
DONATIEDOEL
Avatar
OffLine
Zeilen
Flevoland
DONATIEDOEL
Avatar
OffLine
Schermen - Floret
Noord-Holland
DONATIEDOEL
Avatar
OffLine
Judo
Noord-Holland
DONATIEDOEL
Avatar
OffLine
Judo
Noord-Holland
Avatar
OffLine
Gymnastiek - Trampolinespringen
Gelderland
DONATIEDOEL
 

Laatste Nieuws:

 • Talentboekers op RTV Noord-Holland

  Talentboekers op RTV Noord-Holland

  Om de Noord-Hollandse talenten op Talentboek nog  meer te promoten werkt Talentboek sinds kort samen met RTV Noord-Holland. Zo’n eens in de twee tot drie weken kiezen we een talent uit die met een mooi item op tv extra gepromoot wordt.

  Lees Meer >>

 • Martijn Roest weer wereldkampioen

  Martijn Roest weer wereldkampioen

  Het is hem gelukt! Talentboeker Martijn Roest is voor de vierde keer op rij wereldkampioen aangepast wielrennen op de weg geworden. Na zeer goed voorbereidend werk van Joannathan Duinkerke, pakte Martijn in Ecuador in de sprint de overwinning. Joannathan, die de sprint aantrok voor zijn ploeggenoot, werd derde en won daarmee de bronzen medaille.

  Lees Meer >>

 • Recensie van de Utrecht W4 dames

  Recensie van de Utrecht W4 dames

  Wat een ontzettend mooie recensie kregen van de roeidames van de Utrecht W4. Mede dankzij een succesvolle crowdfundcampagne op Talentboek konden zij naar Zuid-Korea afreizen voor de Universiade.

  Lees Meer >>

 • 200.000 euro naar Nederlands sporttalent

  200.000 euro naar Nederlands sporttalent

  We hebben de mijlpaal van 200.000 euro bereikt! Lees hier het persbericht.

  Lees Meer >>

 • Win een Vitaminstore Gezondheidspakket

  Win een Vitaminstore Gezondheidspakket

  Om de donateurs van Laura van Engelen te bedanken mogen we namens de Vitaminstore een uitgebreid gezondheidspakket weggeven!

  Lees Meer >>

onze nieuwe DONATIEDOELEN

 

Talent

 • Querijn Hensen

  Querijn Hensen

  Wekelijks biedt TELESPORT een talent de kans om zichzelf te presenteren. Als extra steun voor de kampioenen van morgen. Deze week is dat de veertienjarige zwemmer Querijn Hensen.

  Voetbal was de sport van de jonge sporter Hensen. Maar toen hij op achtjarige leeftijd te horen kreeg dat hij jeugdreuma had, moest hij op zoek naar een andere sport. Dit werd zwemmen en wel bij Zwemvereniging de Duinkikkers in Soest.

  Lees meer >>

 • Hanno Dahmen

  Hanno Dahmen

  Wekelijks biedt TELESPORT een talent de kans om zichzelf te presenteren. Als extra steun voor de kampioenen van morgen. Deze week is dat de net achttienjarige schaatser Hanno Dahmen.

  De Amsterdammer heeft voor zijn sport en studie onze hoofdstad verlaten en woont nu in Groningen. Hier combineert hij de studie Technische Planologie aan de Universiteit van Groningen met schaatsen in het appm Development team van iSkate.

  Lees meer >>

 • Jolbert van Dijk

  Jolbert van Dijk

  Wekelijks biedt TELESPORT een talent de kans om zichzelf te presenteren. Als extra steun voor de kampioenen van morgen. Deze week is dat het zeiltalent Jolbert van Dijk.

  De tweeëntwintigjarige van Dijk heeft zijn pijlen gericht op de Olympische Spelen van 2020. Hij zet alles in het werk om op deze spelen in Tokio voor Nederland uit te mogen komen in de 49er klasse en is hiervoor zelfs door het watersportverbond geselecteerd voor een speciaal programma.

  Lees meer >>

 • Bente Obdeijn

  Bente Obdeijn

  Wekelijks biedt TELESPORT een talent de kans om zichzelf te presenteren. Als extra steun voor de kampioenen van morgen. Deze week is dat sabelschermer Bente Obdeijn uit Brummen.

  Obdeijn legt zijn sport sabelschermen graag uit als een combinatie van de 100 meter sprint en schaken. Je hebt de snelheid van het koningsnummer in de atletiek nodig, maar daarnaast ook het rappe denkvermogen van een schaker.

  Lees meer >>

 • Lars Bottelier

  Lars Bottelier

  Wekelijks biedt TELESPORT een talent de kans om zichzelf te presenteren. Als extra steun voor de kampioenen van morgen. Deze week is dat de openwaterzwemmer Lars Bottelier uit IJmuiden.

  Als het aan Bottelier ligt wordt dit het jaar waarin hij flink gaat groeien als openwaterzwemmer. In juli heeft hij namelijk zijn vwo-diploma behaald en nu wil Bottelier zich een jaar lang alleen maar op zijn sport storten. Met zijn basissnelheid en kracht zit het wel goed, dus Bottelier wil zich graag ook tactisch verder ontwikkelen en hoopt dat met dit tussenjaar te realiseren.

  Lees meer >>

 • Dewy Karthaus

  Dewy Karthaus

  Wekelijks biedt TELESPORT een talent de kans om zichzelf te presenteren. Als extra steun voor de kampioenen van morgen. Deze week is dat de negentienjarige judoka Dewy Karthaus.

  Karthaus is een echte technische judoka. Ze moet het niet direct van haar kracht hebben, maar elke nieuwe judoworp heeft zij technisch al snel onder de knie. Dit talent bracht haar al erg ver. Eigenlijk kan het niet beter in haar leeftijd- en gewichtsklasse.

  Lees meer >>

 • Marleen van Roessel

  Marleen van Roessel

  Wekelijks biedt TELESPORT een talent de kans om zichzelf te presenteren. Als extra steun voor de kampioenen van morgen. Deze week is dat de vijfentwintigjarige roeister Marleen van Roessel.

  Zoals zoveel roeiers is de talentvolle van Roessel gestart met haar sport toen ze ging studeren. Het was voor de toen achttienjarige roeister een logische stap horend bij het nieuwe leven als student. Dat ze er slechts een paar jaar later zo ontzettend goed in zou zijn had ze toen misschien nog niet gedacht.

  Lees meer >>

 • Marijn den Hartog

  Marijn den Hartog

  Wekelijks biedt TELESPORT een talent de kans om zichzelf te presenteren. Als extra steun voor de kampioenen van morgen. Deze week is dat de vijftienjarige schaker Marijn den Hartog.

  Lees meer >>

 • Deborah Visser

  Deborah Visser

  Wekelijks biedt TELESPORT een talent de kans om zichzelf te presenteren. Als extra steun voor de kampioenen van morgen. Deze week is dat de veertienjarige zwemster Deborah Visser uit Soest.

  Vijf jaar geleden kreeg Visser slecht nieuws te horen. Door jeugdreuma en een schildklierziekte mocht ze alleen nog maar zwemmen en geen enkele andere sport beoefenen. In het water voelde ze geen pijn en werd haar lichaam niet zwaar belast. Het is misschien niet het nieuws waar je als negenjarige op zit te wachten, maar Visser besloot niet bij de pakken neer te gaan zitten.

  Lees meer >>

 • Maaike Boogaard

  Maaike Boogaard

  Wekelijks biedt TELESPORT een talent de kans om zichzelf te presenteren. Als extra steun voor de kampioenen van morgen. Deze week is dat de wegwielrenster Maaike Boogaard.

  Maaike Boogaard barst van de energie. Zoveel, dat haar ouders vonden dat ze als zevenjarig kind moest gaan sporten om wat minder druk te worden. Aangezien zo ongeveer de hele familie op de wielrenfiets te vinden is, was de keus snel gemaakt. En wielrennen bleek een gouden zet.

  Lees meer >>

Talentboek Boegbeelden

 • Epke ZonderlandTURNEN

  Epke Zonderland
  TURNEN

  ""Extra ondersteuning is noodzakelijk om je talent te kunnen ontplooien, en op alle gebieden het maximale uit je sport te kunnen halen. Via Talentboek kan deze ondersteuning worden geboden zodat de talenten zich kunnen ontwikkelen tot kampioenen"

  Epke Zonderland - Talentboek Boegbeeld Turnen

  Lees meer >>

 • Deborah Gravenstijn JUDO

  Deborah Gravenstijn
  JUDO

  "Talent ontwikkeling en ondersteuning is een gemeenschappelijk doel waar we ons zelf in herkennen. Dit zal leiden tot een hoog rendement van investeringen voor iedereen, sporter, sponsor en fans"

  Deborah Gravenstijn - Talentboek Boegbeeld Judo

  Lees meer >>

 • Esther VergeerTENNIS

  Esther Vergeer
  TENNIS

  "Ieder talent heeft een droom, met of zonder handicap. Laten we met z’n allen onze sporttalenten koesteren en ondersteunen"

  Esther Vergeer - Talentboek Boegbeeld Tennis

  Lees meer >>

 • Ireen WustSCHAATSEN

  Ireen Wust
  SCHAATSEN

  "Dit is een mooie manier om talent te ondersteunen. Helpt u ook mee?"

  Ireen Wüst - Talentboek Boegbeeld Schaatsen

  Lees meer >>

  Talentboek Partners