• home
  Logo Talentboek
  Beste donateur,

  Welkom op Talentboek, het crowdfundplatform voor de sporttalenten van Nederland.

  Op Talentboek kunt u onze jonge en talentvolle sporters al met een kleine financiële bijdrage helpen! Hiervan komt 100% bij het talent terecht. Wie weet doneert u wel aan een olympiër van de toekomst.


  BEKIJK DE TALENTEN

  Namens alle talenten van Talentboek enorm bedankt!


  Yvonne van Gennip
  Yvonne van Gennip
  Talentboek
  Hoi sporttalent,

  Heb jij een officiële NOC*NSF talentstatus, een bondstatus of heeft minimaal de helft van jouw team of RTC een talentstatus? En zoek je financiële middelen om je sportieve doelen te bereiken? WIJ HELPEN JE!

  Talentboek is speciaal voor alle Nederlandse sport- talenten om te helpen met hun sportcarrière! Dus kun jij ook wel wat hulp gebruiken?

  MELD JE DAN AAN!

  Mocht je vragen hebben laat het me dan weten! je kunt me bellen op
  023 - 205 50 00


  Merel Bas
  Merel Bas
  Talentboek
 aantal talenten
530
totaal gedoneerd
192,431

laatst actieve talenten

Avatar
OffLine
Wielrennen - Wegwielrennen
Limburg
DONATIEDOEL
Avatar
OffLine
Tennis
Gelderland
Avatar
OffLine
Zwemmen - Zwemmen
Noord-Brabant
DONATIEDOEL
Avatar
OffLine
Roeien
Utrecht
DONATIEDOEL
Avatar
OffLine
Zwemmen - Zwemmen
Noord-Holland
DONATIEDOEL
Avatar
OnLine
Schaatsen - Shorttrack
 

Laatste Nieuws:

 • Win kaarten voor het IAG 2016

  Win kaarten voor het IAG 2016

  Doneer nu voor 11 augustus 2015 aan trampolinespringster Sophie Stroes en maak kans op tickets voor het IAG, dat van 4 tot en met 8 mei 2016 in ’s-Hertogenbosch plaatsvindt.

  Lees Meer >>

 • Win 2 nachten in een Princess Hotel

  Win 2 nachten in een Princess Hotel

  Op Talentboek kun je nu een hotelovernachting winnen in een Princess hotel. Wanneer je namelijk voor 4 augustus 2015 aan de talentvolle badmintonster Jaymie Laurens doneert maak je kans op een hotelovernachting van 2 nachten voor 2 personen in een Princess hotel naar keuze (met uitzondering van het hotel in Oostenrijk) Dit is inclusief een uitgebreid ontbijtbuffet.

  Kijk voor een overzicht op de webiste van Princess hotels.

  Foto: Alex van Zaanen

  Lees Meer >>

 • Holland Expat Services helpt Sophie Stroes

  Holland Expat Services helpt Sophie Stroes

  Holland Expat Services, ondersteunt buitenlanders die voor hun werk “grenzen verleggen” en in Nederland komen wonen en werken. Jonge Nederlandse sporttalenten, zoals de 12-jarige trampolinespringster Sophie Stroes uit ‘s Hertogenbosch, verdienen ook een steuntje in de rug. Holland Expat Services wil het, door een sponsorbijdrage via Talentboek, mogelijk maken dat Sophie Stroes haar grenzen verlegt, een kans krijgt haar talent te ontwikkelen en haar dromen waar kan maken.

  Lees Meer >>

 • Famous Flavours steunt Anna-Maja

  Famous Flavours steunt Anna-Maja

  Cateringbedrijf Famous Flavours steunt het 14-jarige schaaktalent Anna-Maja Kazarian bij haar ambities om Grootmeester te worden. Famous Flavours vindt het belangrijk dat jonge Nederlandse talenten de kans krijgen hun dromen waar te maken en zal Anna-Maja financieel ondersteunen bij haar weg naar de internationale top.

  Lees Meer >>

 • Win een hotelovernachting!

  Win een hotelovernachting!

  Op Talentboek kun je nu een hotelovernachting winnen in een Princess hotel. Wanneer je namelijk voor 21 juli 2015 aan de talentvolle schaker Jonas Hilwerda doneert maak je kans op een hotelovernachting van 2 nachten voor 2 personen in een Princess hotel naar keuze (met uitzondering van het hotel in Oostenrijk) Dit is inclusief een uitgebreid ontbijtbuffet.

  Kijk voor een overzicht op de webiste van Princess hotels.

  Lees Meer >>

onze DONATIEDOELEN

 

Talent

 • Eline Rentier

  Eline Rentier

  Wekelijks biedt TELESPORT een talent de kans om zichzelf te presenteren. Als extra steun voor de kampioenen van morgen. Deze week is dat de negentienjarige schermster Eline Rentier.

  Afgelopen seizoen kon voor de talentvolle Rentier bijna niet beter. Ze werd Nederlands kampioen bij de junioren, senioren, studenten, senioren team en studenten team. Alle nationale titels die ze maar kon behalen won ze. Dat ze voor een volle tribune de Nederlandse titel bij de senioren binnenhaalde is vooral iets dat ze niet snel zal vergeten. Daarnaast ging het internationaal ook goed, ze wist zich onder andere te kwalificeren voor het jeugd EK en WK. Dat ze dit WK in Oezbekistan dan aan zich voorbij moest laten gaan omdat ze dit als student niet kon bekostigen is de enige smet op een voor haar succesvol seizoen. Aankomend jaar wil Rentier dit graag verbeteren.

  Lees meer >>

 • Sophie Stroes

  Sophie Stroes

  Wekelijks biedt TELESPORT een talent de kans om zichzelf te presenteren. Als extra steun voor de kampioenen van morgen. Deze week is dat de twaalfjarige trampolinespringster Sophie Stroes uit ‘s-Hertogenbosch.

  Lees meer >>

 • Jaymie Laurens

  Jaymie Laurens

  Wekelijks biedt TELESPORT een talent de kans om zichzelf te presenteren. Als extra steun voor de kampioenen van morgen. Deze week is dat de elfjarige badmintonster Jaymie Laurens.

  Lees meer >>

 • David van Nunen

  David van Nunen

  Wekelijks biedt TELESPORT een talent de kans om zichzelf te presenteren. Als extra steun voor de kampioenen van morgen. Deze week is dat de negentienjarige schermer David van Nunen.

  Van Nunen heeft dit jaar een belangrijke overstap gemaakt. Startte hij begin dit seizoen nog als junior, inmiddels mag hij zich tot de senioren rekenen. Door zijn goede resultaten en de sterke groei die hij doormaakt selecteerde de bondscoach hem dan ook direct voor het driekoppige team voor het EK Schermen voor senioren en daarop volgend het WK voor senioren in Moskou. 

  Lees meer >>

 • Jonas Hilwerda

  Jonas Hilwerda

  Wekelijks biedt TELESPORT een talent de kans om zichzelf te presenteren. Als extra steun voor de kampioenen van morgen. Deze week is dat de twaalfjarige schaker Jonas Hilwerda uit Groningen.

  Internationaal grootmeester worden, dat is waar de talentvolle schaker Jonas Hilwerda van droomt. En hij is al aardig op weg, zo werd hij vier jaar nadat hij zijn eerste potje schaak speelde al Nederlands kampioen tot en met 8 jaar, behaalde hij op het afgelopen NK tot en met veertien zilver en heeft hij 1900 punten op de Nederlandse schaakranking behaald. Iets dat ontzettend hoog is voor zijn leeftijd. Hilwerda heeft net de basisschool afgerond en gaat volgend schooljaar naar een Topsport Talentschool. Hierdoor hoopt hij zijn niveau alleen maar meer te verhogen en misschien wel net zo goed te worden als zijn idool: wereldkampioen Magnus Carlsen.

  Lees meer >>

 • Nationale selectie roeien

  Nationale selectie roeien

  Wekelijks biedt TELESPORT een talent de kans om zichzelf te presenteren. Als extra steun voor de kampioenen van morgen. Deze week is dat de gehele groep junioren roeiers die zich hebben geselecteerd voor het WK roeien voor junioren in Rio de Janeiro.

  De groep is nog niet helemaal compleet, de jongens Holland 8 , de meisjes Holland 8 en skiff hebben zich al geselecteerd voor het WK, maar ook de jongens dubbel twee en meisjes dubbel twee maken nog een kans om ons land te mogen vertegenwoordigen in augustus in Rio de Janeiro. Fanny Bon, onderdeel van de Holland 8 junioren meisjes: ,,We zijn een grote groep en willen zoveel mogelijk medailles halen op het WK. Er zit genoeg talent in de selectie dus dat is zeker mogelijk. Zo behaalde Marieke Keijser in de skiff Europees goud, de jongens in de Holland 8 al zilver tijdens datzelfde EK en is het heel bijzonder dat we weer een meisjes Holland 8 hebben.’’ De roeiers zetten in ieder geval alles opzij om zoveel en goed mogelijk samen te trainen.

  Lees meer >>

 • Utrecht W4-

  Utrecht W4-

  Wekelijks biedt TELESPORT een talent de kans om zichzelf te presenteren. Als extra steun voor de kampioenen van morgen. Deze week zijn dat de vier Utrechtse roeidames Annemarie Bernhard, Kyra de Vries, Marleen Verburgh en Rosa Bas verenigd in de Utrecht vrouwen vier zonder.

  Afzonderlijk hebben de vier roeitalenten al de nodige prestaties op hun naam staan, maar gezamenlijk trainen ze nog maar een kleine twee maanden samen. Toch liegen hun ambities er niet om: samen willen ze de internationale top halen. En wel heel snel. Bernhard: ,,De Nederlandse roeibond heeft ons geselecteerd om in de vier-zonder-stuurvrouw deel te nemen aan de Universiade in Zuid-Korea. Deze spelen voor studenten start begin juli en wordt in de roeiwereld gezien als het belangrijkste opleidingstoernooi en laatste stapje naar de internationale top. Iets waar we alle vier naar streven. Omdat de trainingsperiode samen niet erg lang is trainen we zo’n 10 a 11 keer per week en meestal samen.’’

  Lees meer >>

 • Chiara Frisina Fauste

  Chiara Frisina Fauste

  Wekelijks biedt TELESPORT een talent de kans om zichzelf te presenteren. Als extra steun voor de kampioenen van morgen. Deze week is dat turnster Chiara Frisina Fauste uit Schiedam.

  Lees meer >>

 • Kylie Loots

  Kylie Loots

  Wekelijks biedt TELESPORT een talent de kans om zichzelf te presenteren. Als extra steun voor de kampioenen van morgen. Deze week is dat de dertienjarige Kylie Loots uit Purmerend.

  Bij enkele Nederlanders zal bij de naam Kylie Loots al een belletje beginnen te rinkelen. Deze talentvolle jonge sporter schittert namelijk op dit moment in het RTL-programma Superkids waar ze al de halve finale heeft weten te bereiken. Aankomende vrijdag is te zien of ze ook haar kunsten in de finale mag laten zien.

  Lees meer >>

 • Romee van Paassen

  Romee van Paassen

  Wekelijks biedt TELESPORT een talent de kans om zichzelf te presenteren. Als extra steun voor de kampioenen van morgen. Deze week is dat de zestienjarige ruiter Romee van Paassen uit Rotterdam.

  Het gaat goed met de dressuuramazone van Paassen. Samen met haar goedgekeurde dekhengst Wup traint ze vijf keer per week onder leiding van Tim Coomans en dit blijkt een gouden combinatie. Ze rijdt nu een half jaar op het internationale concours junioren niveau en de resultaten zijn boven verwachting. Ook is ze geselecteerd voor het Rabo Talentplan en daardoor traint ze twee keer per maand onder leiding van Imke Schellekens-Bartels. De doelen van van Paassen zijn duidelijk: dit jaar wil ze vooral veel ervaring opdoen, een echte combinatie met Wup worden en daardoor volgend jaar geselecteerd worden voor het Nederlandse EK team.

  Lees meer >>

Talentboek Boegbeelden

 • Epke ZonderlandTURNEN

  Epke Zonderland
  TURNEN

  ""Extra ondersteuning is noodzakelijk om je talent te kunnen ontplooien, en op alle gebieden het maximale uit je sport te kunnen halen. Via Talentboek kan deze ondersteuning worden geboden zodat de talenten zich kunnen ontwikkelen tot kampioenen"

  Epke Zonderland - Talentboek Boegbeeld Turnen

  Lees meer >>

 • Deborah Gravenstijn JUDO

  Deborah Gravenstijn
  JUDO

  "Talent ontwikkeling en ondersteuning is een gemeenschappelijk doel waar we ons zelf in herkennen. Dit zal leiden tot een hoog rendement van investeringen voor iedereen, sporter, sponsor en fans"

  Deborah Gravenstijn - Talentboek Boegbeeld Judo

  Lees meer >>

 • Esther VergeerTENNIS

  Esther Vergeer
  TENNIS

  "Ieder talent heeft een droom, met of zonder handicap. Laten we met z’n allen onze sporttalenten koesteren en ondersteunen"

  Esther Vergeer - Talentboek Boegbeeld Tennis

  Lees meer >>

 • Ireen WustSCHAATSEN

  Ireen Wust
  SCHAATSEN

  "Dit is een mooie manier om talent te ondersteunen. Helpt u ook mee?"

  Ireen Wüst - Talentboek Boegbeeld Schaatsen

  Lees meer >>

  Talentboek Partners

  • Talentboek partner
  • Talentboek partner
  • Talentboek partner
  • Talentboek partner
  • Talentboek partner
  • Talentboek partner
  • Talentboek partner