aantal talenten
784
totaal gedoneerd
366,657

Laatste Nieuws:

 • De Jong Oranje Waterpolodames gaan naar het WJK!

  De Jong Oranje Waterpolodames gaan naar het WJK!

  Goed nieuws voor de waterpolodames van Jong Oranje. Mede dankzij steun van het TEAMKPN Sportfonds kunnen zij naar de Wereld Jeugd Kampioenschappen in Nieuw-Zeeland. De talentvolle waterpolosters sparen op Talentboek voor hun deelname aan dit WJK en hebben hiervoor nu ruim 11.000 euro opgehaald. Maar om echt te kunnen gaan hebben ze meer nodig. Dankzij TEAMKPN Sportfonds is dat nu gerealiseerd!

  Lees Meer >>

 • Uitgelicht: Linden van Bemmel

  Uitgelicht: Linden van Bemmel

  Deze week in Uitgelicht de kunstschaatsster Linden van Bemmel. Zij heeft al 98% van haar donatiedoel behaald. Linden heeft nog maar een paar dagen te gaan dus is druk op zoek naar de laatste sponsoren zodat ze vier weken op trainingskamp kan gaan in Chicago, onder leiding van coach Chris Howarth. Welke tips heeft Linden voor jou om jouw donatiedoel ook succesvol te maken? Je leest het hier.

  Lees Meer >>

 • Uitgelicht: Marit van den Wittenboer

  Uitgelicht: Marit van den Wittenboer

  Deze week in Talent Uitgelicht het verhaal van Marit van den Wittenboer. Zij is synchroonzwemster en zoekt donateurs voor het WK in Israël. Hoe heeft zij in korte tijd 102% van haar donatiedoel kunnen behalen? Wat is haar gouden tip? Je leest het hier.

  Lees Meer >>

 • Meer dan 350.000!

  Meer dan 350.000!

  Naast het interview met Telesport Talent Linden van Bemmel stond er gister, 7 juni, nog een ander mooi bericht over ons in de Telegraaf. We zijn inmiddels de grens van 350.000 euro aan donaties gepasseerd. Dat zou nooit gelukt zijn zonder alle gemotiveerde talenten, gulle donateurs en trouwe partners. Dank jullie wel!

  Lees Meer >>

 • Talentboeker Finn Kribbe gaat zeilen met zijn held

  Talentboeker Finn Kribbe gaat zeilen met zijn held

  Goed nieuws voor Talentboeker en oud-Telesport Talent Finn Kribbe! Een aantal weken geleden vertelde hij nog dat het zijn grote droom is om de derde generatie Bouwe Bekking te worden. Deze schipper van Team Brunel, en onderdeel van Sailing Holland, heeft al zeven keer deelgenomen aan de Volvo Ocean Race en is zijn grote voorbeeld.

  Lees Meer >>

 • Kunstrijdster Linden van Bemmel in de Volkskrant

  Kunstrijdster Linden van Bemmel in de Volkskrant

  Wat goed! Meer dan 90.000 mensen hebben het verhaal over de dappere dochter -en Talentboeker- Linden van Bemmel gelezen die afgelopen zaterdag in de Volkskrant stond. Een stoer verhaal waarin Linden haar donatiedoel ook wordt gepromoot. Hopelijk levert het mooie donaties op.

  Lees Meer >>

 • Talentboek feliciteert Nh1816

  Talentboek feliciteert Nh1816

  Een nieuw verblijf voor de jaguars, een geweldige geluidsinstallatie in Nederlands bekendste theater, een nieuwe klasse reddingsboot in de vaart brengen, meer geleidehonden opleiden voor mensen met een beperking en toekomstige olympiërs ondersteunen. Mooie projecten die dankzij de Goede Doelen Stichting van verzekeraar Nh1816 worden gerealiseerd en voor ons van grote betekenis zijn. Daar zijn wij, Artis, Carré, KNRM, KNGF Geleidehonden en Talentboek de verzekeraar Nh1816 dankbaar voor. De 200e verjaardag van Nh1816 grijpen wij dan ook graag aan om haar te bedanken en onze waardering over te brengen.

  Lees Meer >>

 • Uitgelicht: Nicole Etman

  Uitgelicht: Nicole Etman

  De vijftienjarige Nicole Etman heeft zich niet eens zo heel erg lang geleden gespecialiseerd in het hoogspringen. Toen ze op tienjarige leeftijd stopte met turnen maakte ze al vrij snel de overstap naar atletiek, maar pas vanaf haar dertiende is ze volop aan het trainen om de beste hoogspringer te worden. Dit heeft haar al vier Nederlandse titels opgeleverd. Op Talentboek crowdfund ze voor haar seizoenskosten en hiervoor heeft ze inmiddels 5.405 euro opgehaald!

  Lees Meer >>

 
 • Liam Vrolijk

  "Het kunnen starten van een crowdfundingactie op Talentboek heeft mij geholpen om mee te kunnen doen aan het WK. Ik ben hier erg blij mee. Het WK was een mooie en succesvolle ervaring."

  Liam Vrolijk

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Elke Molenaar

  "Talentboek heeft mij geholpen bij het bekostigen van mijn tacx. Sinds april dit jaar ben ik geblesseerd en heb ik de tacx vervroegd gekocht. Nu ben ik in staat om toch mijn conditie op peil te houden en op een goede manier te herstellen! Bedankt!"

  Elke Molenaar

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Joost Vink

  "Tot nu toe heb ik van het eerste donatiedoel ruim 30% gekregen. Ik wil voor komend jaar actief gebruik maken van Talentboek omdat ik nu inzichtelijk heb wat de kosten van eerste seizoen surfen waren en wat de doelstelling voor komend seizoen is. Ik heb nu ook goed inzicht wat mijn ranking is internationaal gezien."

  Joost Vink

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Roel Teillers

  "Talentboek heeft mij een eenvoudige middel om anderen geld te laten doneren gegeven. Bovendien kunnen de donateurs op deze manier zien hoeveel er binnen is gekomen."

  Roel Teillers

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Imke van der Aar

  "Een mogelijkheid om via crowdfunding geld op te halen."

  Imke van der Aar

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Merel van der Marel

  "Talentboek maakt het mogelijk om zaken te realiseren waarvoor anders geen budget is. Talentboek doet net dat beetje meer om mijn einddoel te kunnen bereiken."

  Merel van der Marel

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Myrte Sandu

  "Dankzij Talentboek heb ik het geld wat ik geïnvesteerd heb in mijn schaatsen voor een deel terugverdiend."

  Myrte Sandu

  Bekijk Talent Profiel >>

 • JG Ulrich

  "Talenboek ervaren wij als een zinvolle site die zeker nog meer bekendheid moet krijgen."

  JG Ulrich

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Boyd Bindels

  "Talentboek heeft ervoor gezorgd dat ik op een positieve manier donaties heb kunnen vragen om mijn reis en wedstrijd te helpen sponsoren. Doordat het via Talentboek ging kon ik laten zien waar ik het voor doe en krijgen donateurs meer inzicht wat er bij topsport allemaal komt kijken. En ook wat ik er zelf allemaal voor doe. Het stuk Uitgelicht heeft erg geholpen om het einddoel ook echt te bereiken. Super tof natuurlijk!"

  Boyd Bindels

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Lars Bottelier

  "Talentboek heeft mij veel crowdfunding geld opgeleverd!"

  Lars Bottelier

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Max van Langen

  "Talentboek is een goede manier om donateurs geld te laten doneren. Ik heb voor de 2e keer een groot bedrag opgehaald voor een Jeugd WK. "

  Max van Langen

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Severiano Prins

  "Talentboek heeft het voor mij mogelijk gemaakt om op een makkelijkere manier contact te maken met mogelijke geldschieters."

  Severiano Prins

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Mylène de Zoete

  "Door Talentboek kan ik het volgende wegseizoen weer meedoen om de prijzen zonder problemen met mijn materiaal te hebben."

  Mylène de Zoete

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Juliette Permentier

  "Talentboek maakt voor mij beter mogelijk om sponsoring te verkrijgen en zo het beter mogelijk te maken om mijn toernooien en trainingen te betalen. Ik ben daar dan ook erg blij mee!"

  Juliette Permentier

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Daan Overbeek

  "Heel veel dank voor jullie bijdragen. Ik heb veel genoten van het WK en dat komt mede door jullie (financiële) ondersteuning. Doei Daan!"

  Daan Overbeek

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Bart Zomer

  "Talentboek ondersteunt mij in het bekostigen van de trainingsmaterialen en kosten."

  Bart Zomer

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Bart van Nunen

  "Dankzij Talentboek kan ik mijn stages voor komend jaar bekostigen en zo hopelijk weer een hele grote stap zetten."

  Bart van Nunen

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Knut Hogervorst

  "Geweldig, dankzij Talentboek kan ik dit jaar 2 extra internationale toernooien spelen en extra punten halen voor mijn internationale ranking!"

  Knut Hogervorst

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Bas Takken

  "Het bedrag dat mijn donateurs mij hebben gegeven biedt mij een geweldige kans om mijzelf goed te blijven ontwikkelen als topsporter. Door Talentboek is mijn naamsbekendheid veel groter geworden en heb ik ook in de lokale krant publiciteit gekregen."

  Bas Takken

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Reina Anema

  "Talentboek heeft er voor mij voor gezorgd dat ik mensen makkelijker en duidelijker kan benaderen. Door de website lijkt alles professioneler en weten ze dat het geld echt 100% terecht komt bij de sporter."

  Reina Anema

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Enid Duut

  "Een fijne bijdrage voor nieuw materiaal!"

  Enid Duut

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Mylene de Zoete

  "Het heeft mijn ouders en mij een hoop stress bespaart omdat we eerst niet wisten hoe we aan een nieuwe fiets moesten komen, terwijl deze wel hard nodig was. Met dit geld kan ik eindelijk een fiets kopen en is er een grote last van onze schouders."

  Mylene de Zoete

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Brian Wassink

  "Ik heb nu voor de tweede keer een donatiedoel aangemaakt en twee keer mijn doel gehaald. Dus ik ben super trots op mijzelf dat ik dit bereikt heb. Veel bedrijven gemaild en persoonlijk aangesproken en dat helpt echt."

  Brian Wassink

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Sebastiaan Hofman

  "Het kunnen starten van een crowdfundingactie op Talentboek heeft mij geholpen om mee te kunnen doen aan het WK. Ik ben hier erg blij mee. Het WK was een mooie en succesvolle ervaring."

  Sebastiaan Hofman

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Norbecio Mambo

  "Talentboek helpt sporters in nood, sporters en hun ouders die financiele hulp voor de sport kunnen gebruiken. Ik hoop dat Talentboek mij blijft helpen."

  Norbecio Mambo

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Matthijs Moerman

  "Met Talentboek kan ik geld ophalen om zo een deel van mijn sport te betalen."

  Matthijs Moerman

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Jelle Massee

  "Talenboek heeft mij geholpen om een deel van mijn kosten voor het uitoefenen van mijn sport te kunnen bekostigen. Echt een super mooie manier van crowdfunding."

  Jelle Massee

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Chaneequa Dam

  "Dankzij Talentboek heb ik sponsors gevonden die mij helpen in mijn sport. Zonder deze financiële hulp is het rijden op hoog niveau bijna niet mogelijk. Super dus dat ik naast mijn eigen financiële bijdrage ook op een financiële bijdragen mag rekening van mijn sponsoren."

  Chaneequa Dam

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Zilver Schmitz

  "Via Talentboek werden mijn demo's vergoed, waardoor ik een mooi overzicht heb. Dit geld heeft natuurlijk geholpen om internationale wedstrijden en stages te betalen!"

  Zilver Schmitz

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Ivory Johan

  "Talentboek heeft me geholpen om mij en mijn sport onder de aandacht te brengen bij mijn familie vrienden en kennissenkring."

  Ivory Johan

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Loulou Janssen

  "Ik ben Talentboek echt ontzettend dankbaar. Ik had eerlijk gezegd niet gedacht dat er aan mij 160 euro gedoneerd zou worden. En ik vind dat het Talentboek zeker zo door moet gaan, het geeft sporters de kans zich te kunnen presenteren aan de buitenwereld!"

  Loulou Janssen

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Thomas Verhoeven

  "Talentboek is belangrijk geweest om in contact te komen met bedrijven en sponsoren."

  Thomas Verhoeven

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Famke Heinst

  "Talentboek heeft mij enorm geholpen bij het bijeenkrijgen van het bedrag voor mijn trainingsstage."

  Famke Heinst

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Daniel Giacon

  "Door Talentboek heb ik al drie crowdfunding acties gedaan. Dat heeft me toch extra geld voor mijn sport opgeleverd."

  Daniel Giacon

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Lisanne Verbeet

  "Zonder Talentboek was het nooit gelukt om mee te doen met internationale wedstrijden."

  Lisanne Verbeet

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Ruben Prins

  "Dankzij Talentboek kan ik nu naar Amerika om mijzelf daar te laten zien. Hierdoor maak ik meer kans op een scholarship van een goede school."

  Ruben Prins

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Mart Karsenbarg

  "Zonder Talentboek had ik niet zo veel toernooien kunnen spelen, bedankt Talentboek!"

  Mart Karsenbarg

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Givenchy Sneekes

  "Meer kansen om dingen te doen. Zonder Talentboek zou dat niet echt mogelijk zijn."

  Givenchy Sneekes

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Avalon Aardoom

  "Dankzij donaties op Talentboek kan ik weer een deel van mijn RTC betalen om te blijven sporten."

  Avalon Aardoom

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Jermain Grunberg

  "Door Talentboek kan ik functioneel sponsoren zoeken. Waarbij financieel beheer en Talentboek als tool fungeert. De Tool is het grote gemis als je zelf begint met werven."

  Jermain Grunberg

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Isa Heideveld

  "Dankzij alle steun die ik heb gekregen kan ik deelnemen aan mijn eerste European Cadet Cup in Berlijn. Deze wordt gehouden in de meivakantie. Iedereen bedankt!"

  Isa Heideveld

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Elastic Fantastics

  "Het was leuk met Talentboek te werken."

  Elastic Fantastics

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Mixpair DaRo

  "Een prachtige gemeenschappelijke plek om donaties te kunnen centreren ! Plus dat het niet je eigen rekening is en er dus geen andere rekeningen van betaald kunnen worden ;-) maar het helemaal beschikbaar blijft voor het doel!"

  Mixpair DaRo

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Joris Boes

  "Talentboek heeft mij geholpen dichter bij mijn doel om Europees kampioen te worden te komen."

  Joris Boes

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Maria Lorenzini

  "Superfijn dat ik op deze manier nieuwe tomneuzen kan aanschaffen!"

  Maria Lorenzini

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Stijn Appel

  "ik vind Talentboek een handige en leuke manier om geld in te zamelen voor mijn sport."

  Stijn Appel

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Britt Harmsen

  "Mijn doel is afgelopen en nu kan ik mijn extra trainingen gaan betalen."

  Britt Harmsen

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Deborah Visser

  "Tot nu toe ben ik door donaties op Talentboek al op trainingsstage geweest en ga nu in een hotel slapen tijdens de swimcup. Normaal gesproken had ik dit nooit zomaar kunnen doen, maar door de donaties ben ik een heel stuk verder gekomen in mijn ontwikkeling naar topsporter."

  Deborah Visser

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Team Liah Peters en Amber Klijn

  "We zijn superblij dat talentboek ook is opengesteld voor acroteams. Het was ideaal om via facebook, mail etc. te kunnen verwijzen naar een officieel platform. Daardoor hebben we veel meer opgehaald dan we hadden durven hopen. We hebben ook veel tips gekregen bij het opstarten en zijn daarvoor heel dankbaar."

  Team Liah Peters en Amber Klijn

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Maxim Claassen

  "Talentboek heeft mij de mogelijkheden gegeven om sponsors te vinden en bekendheid te geven aan mijn sport."

  Maxim Claassen

  Bekijk Talent Profiel >>

 • AcrOss

  "Talentboek heeft ons een professionele platform aangeboden om donaties te werven. Super bedankt!"

  AcrOss

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Denise de Korte

  "Talentboek heeft er voor gezorgd dat ik naar meer toernooien en trainingsstages kan door de financiële bijdrages."

  Denise de Korte

  Bekijk Talent Profiel >>

Avatar
 • 24-06-2016 : ThomasBeerdsen kreeg een reactie van Bezoeker

  eFXO bedankt voor de donatie!


Avatar
 • 24-06-2016 : Rafael Raap kreeg een reactie van Bezoeker

  Rafael ,

  Ook via dit medium nog geslaagd met het behalen van je diploma.ik ga je blijven volgen en wens je in alle opzichten het allerbeste !!

  henk Mostert  ,je mentor van Klas 4L 


Avatar
 • 24-06-2016 : Mayra Burger kreeg een reactie van Marc & Ryan
  Succes Mayra!!! Als het goed is ben je nu halverwege.

Avatar
 • 24-06-2016 : Mayra Burger kreeg een reactie van Bezoeker

  Super leuk, Mayra! Zet hem op! Groeten van Patrick en Saskia


Avatar
 • 24-06-2016: Mayra Burger heeft een bedrag ontvangen van €28,50. voor COMEN Mediterranean synchronized swimming cup, Israël

Avatar
 • 24-06-2016: Mayra Burger heeft een bedrag ontvangen van €25,00. voor COMEN Mediterranean synchronized swimming cup, Israël

Avatar
 • 24-06-2016: Thomas Beerdsen heeft een bedrag ontvangen van €500,00. voor Europees Kampioenschap Schaken

Avatar

Talent

 • Randy Postma

  Randy Postma

  Randy is nog maar 16 jaar, dus de cadetten is officieel de categorie waarin hij zijn kunsten moet vertonen. Maar omdat dit zo goed gaat, hij is Nederlands kampioen degen bij de cadetten, doet hij ook mee in de juniorencategorie en bij de senioren. Dit jaar heeft hem dat ook de nationale titel bij de junioren opgeleverd en tijdens het NK voor senioren wist hij zevende te worden.

  Lees meer >>

 • Rafael Raap

  Rafael Raap

  “Meerkamp is mijn passie en hierin wil ik de wereldtop bereiken”, aldus de atleet Rafael Raap. HIj beoefent de atletieksport inmiddels al zo’n tien jaar, waarbij eerst de focus lag op het hoogspringen. Met zijn 1.94 meter en goede sprongkracht wist hij veel wedstrijden te winnen en behaalde hij in 2014 het Nederlands record hoogspringen aller tijden bij de C’s met een sprong van 2.05 meter.

  Lees meer >>

 • Linden van Bemmel

  Linden van Bemmel

  Afgelopen seizoen werd de kunstrijdster Linden van Bemmel tweede bij de junioren op het Open Nederlands Kampioenschap 2016 in Den Haag. Dit deed ze met een persoonlijk record van 107,53 punten. Linden deed voor het eerst mee in de juniorenklasse, dus dat ze als jonge deelnemer tweede werd is al een prestatie op zich. Maar dat ze ook tot één van de drie deelnemers behoorde die meer dan honderd punten wist te verzamelen –dat gebeurt namelijk niet vaak- getuigt van veel talent.

  Lees meer >>

 • Michel Tsiba

  Michel Tsiba

  Kunstrijder Michel Tsiba wilde als achtjarige jongen graag de sport ijshockey beoefenen. Maar omdat je hiervoor de basis van het schaatsen onder de knie moet krijgen bij een kunstschaatsclub maakte hij ook kennis met het kunstschaatsen. Wat eigenlijk een paar lessen zouden worden is inmiddels tien jaar geworden.

  Lees meer >>

 • Ruden de Ridder

  Ruden de Ridder

  Al twee seconden heeft Ruden dit seizoen van zijn persoonlijk record op zijn de 100 meter vlinder afgezwommen. Het resultaat van twintig uur per week trainen onder professionele begeleiding op het RTC Eindhoven. De zwemmer heeft namelijk deze zomer zijn woonplaats Vlissingen verruilt voor Eindhoven, waar hij woont op de campus, naar school gaat en traint.

  Lees meer >>

 • Jarno Mobach

  Jarno Mobach

  Hij wist wel dat hij in vorm was, maar dat hij dit jaar al Parijs-Roubaix in zijn leeftijdscategorie zou winnen, dat had Jarno zelf ook niet van tevoren kunnen bedenken. Toch was het zo en kon hij op 10 april deze mooie prijs aan zijn palmares toevoegen. Dat beloofd veel voor de rest van het seizoen. De talentvolle wielrenner is momenteel onderdeel van de Nederlandse selectie en daarnaast is hij rijder in de Belgische ploeg Spie-Douterloigne CT.

  Lees meer >>

 • Finn Kribbe

  Finn Kribbe

  De zeiltoekomst van de slechts dertienjarige Finn ziet er veelbelovend uit. Sinds de start van dit seizoen maakt hij namelijk deel uit van het FamedCoach4SailingTeam. Via een trainingskamp kwam hij in contact met coach en trainer Han Beverwijk en na het doorlopen van een selectie mocht hij deel gaan uitmaken van deze groep ambitieuze zeilers. Samen trainen ze elke zaterdag en zondag onder leiding van Beverwijk en nemen ze deel aan landelijke optimist selectiewedstrijden.

  Lees meer >>

 • Roos van der Pas

  Roos van der Pas

  Slechts vier jaar geleden startte de toen zevenjarige Roos met kunstrijden. Na het zien van een spreekbeurt over schaatsen wilde ze de sport uitproberen en ze deed dit bij de Bossche Kunstrij Vereniging in haar woonplaats. Al snel kreeg ze de pirouettes, sprongen en passen onder de knie, met pirouettes als echte specialiteit. Van der Pas: ,,Ik ben best lenig, dus het is voor mij makkelijk om mijn been omhoog te houden.’’

  Lees meer >>

 • Mauro Martin

  Mauro Martin

  Zowel in Nederland als in België presteert de judoka Mauro goed. Hij is pas zestien jaar oud, maar heeft inmiddels al vier Nederlandse en vier Belgische nationale titels op zak. Naar eigen zeggen komt dit mede omdat hij zowel links als rechts kan judoën: “Ik heb dit altijd al gehad en kan daardoor mijn worpen aan beide kanten uitvoeren en met alle tegenstanders overweg.”

  Lees meer >>

 • Pepijn Smits

  Pepijn Smits

  Pepijn Smits was er vroeg bij. Omdat zijn moeder zwemtrainer was, had hij op zijn vijfde al de benodigde zwemdiploma’s op zak en mocht hij gaan zwemmen. Dit is veertien jaar geleden en in al die jaren heeft de zwemmer aardig wat mooie prijzen weten te behalen. Bijvoorbeeld 16 nationale titels, zowel in het zwembad als in het open water.

  Lees meer >>

Talentboek Boegbeelden

 • Epke ZonderlandTURNEN

  Epke Zonderland
  TURNEN

  ""Extra ondersteuning is noodzakelijk om je talent te kunnen ontplooien, en op alle gebieden het maximale uit je sport te kunnen halen. Via Talentboek kan deze ondersteuning worden geboden zodat de talenten zich kunnen ontwikkelen tot kampioenen"

  Epke Zonderland - Talentboek Boegbeeld Turnen

  Lees meer >>

 • Deborah Gravenstijn JUDO

  Deborah Gravenstijn
  JUDO

  "Talent ontwikkeling en ondersteuning is een gemeenschappelijk doel waar we ons zelf in herkennen. Dit zal leiden tot een hoog rendement van investeringen voor iedereen, sporter, sponsor en fans"

  Deborah Gravenstijn - Talentboek Boegbeeld Judo

  Lees meer >>

 • Esther VergeerTENNIS

  Esther Vergeer
  TENNIS

  "Ieder talent heeft een droom, met of zonder handicap. Laten we met z’n allen onze sporttalenten koesteren en ondersteunen"

  Esther Vergeer - Talentboek Boegbeeld Tennis

  Lees meer >>

 • Ireen WustSCHAATSEN

  Ireen Wust
  SCHAATSEN

  "Dit is een mooie manier om talent te ondersteunen. Helpt u ook mee?"

  Ireen Wüst - Talentboek Boegbeeld Schaatsen

  Lees meer >>