aantal talenten
963
lopende doelen
140
totaal gedoneerd
538,734

Laatste Nieuws:

 • Stemronde Cool Factor School Battle is geopend

  Stemronde Cool Factor School Battle is geopend

  Zoals je al wel eerder hebt kunnen lezen heeft Talentboek meegewerkt aan een lesmethode speciaal voor groep 6 (of combigroep 5/6) genaamd de Cool Factor School Battle. Een van de onderdelen van de lesmethode is het insturen van een video van een zelfverzonnen sport of beweegactiviteit en daarop kan nu gestemd worden!

  Lees Meer >>

 • Interview zeiler Finn Kribbe en zijn sponsor Sailforce

  Interview zeiler Finn Kribbe en zijn sponsor Sailforce

  In oktober ontvingen we al het mooie nieuws dat de zeiler en Talentboeker Finn Kribbe een sponsor had gevonden. De ambitie en vastberadenheid van Finn spraken Marco van Dijke van het bedrijf Sailforce zo aan dat hij voor het bedrag van zijn complete donatiedoel zijn sponsor wilde worden. Stichting Zeeland Sport & Leisure interviewde Marco en Finn.

  Lees Meer >>

 • Opleiding sportmarketing voor talenten en topsporters

  Opleiding sportmarketing voor talenten en topsporters

  Heb je een havo, vwo of mbo-4-diploma en maak je deel uit van de nationale top in jouw sport in jouw leeftijdsklasse? Misschien is de opleiding Sportmarketing van de Johan Cruijf Academy wel iets voor je! 

  Lees Meer >>

 • Financiële steun voor Westlandse talenten

  Financiële steun voor Westlandse talenten

  Op 31 januari lanceerde de gemeente Westland het Topsportfonds Westland. Met het fonds wil de gemeente talentvolle Westlandse sporters financieel ondersteunen. Voor het fonds werkt de gemeente Westland samen met Stichting Topsport Westland en Talentboek.

  Lees Meer >>

 • Sven van Merode is Nederlands kampioen bij de senioren

  Sven van Merode is Nederlands kampioen bij de senioren

  Afgelopen zaterdag is Talentboeker en hoogspringer Sven van Merode er in geslaagd om kampioen van Nederland te worden op het NK indoor voor senioren. Na een spannende strijd ging hij met het goud naar huis. Hiervoor was een sprong van 2.12m voor nodig. Als junior kampioen worden bij de senioren is een geweldige prestatie.

  Lees Meer >>

 • Een half miljoen voor Nederlands sporttalent

  Een half miljoen voor Nederlands sporttalent

  Wat een bijzondere en mooie mijlpaal. Via Talentboek is inmiddels meer dan een half miljoen euro gedoneerd. Daarmee leveren we een belangrijke bijdrage aan de talentondersteuning van de sporters die over een aantal jaren ons land gaan vertegenwoordigen op grote sportwedstrijden en – evenementen.

  Lees Meer >>

 • Bekijk de uitslag van het Telesport Talent Prijzenpakket

  Bekijk de uitslag van het Telesport Talent Prijzenpakket

  Het tweede Telesport Talent Prijzenpakket van 2016 is weer vergeven! In 217 donaties hebben de donateurs van de 24 talenten 20.519,43 euro opgehaald.

  Lees Meer >>

 • Bram Zeegers is sporttalent van het jaar in Venray!

  Bram Zeegers is sporttalent van het jaar in Venray!

  In Venray vond maandagavond 19 december voor de 20e keer het Sportgala plaats. Er vielen in diverse categorieën prijzen te winnen zoals sportman en sportvrouw van het jaar, sportvrijwilliger van het jaar en sporttalent van het jaar. Talentboeker en skeletontalent Bram Zeegers ging met deze laatste prijs naar huis. Gefeliciteerd Bram!

  Lees Meer >>

 
 • Liam Vrolijk

  "Het kunnen starten van een crowdfundingactie op Talentboek heeft mij geholpen om mee te kunnen doen aan het WK. Ik ben hier erg blij mee. Het WK was een mooie en succesvolle ervaring."

  Liam Vrolijk

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Mylène de Zoete

  "Door Talentboek kan ik het volgende wegseizoen weer meedoen om de prijzen zonder problemen met mijn materiaal te hebben."

  Mylène de Zoete

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Bas Takken

  "Het bedrag dat mijn donateurs mij hebben gegeven biedt mij een geweldige kans om mijzelf goed te blijven ontwikkelen als topsporter. Door Talentboek is mijn naamsbekendheid veel groter geworden en heb ik ook in de lokale krant publiciteit gekregen."

  Bas Takken

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Juliette Permentier

  "Talentboek maakt voor mij beter mogelijk om sponsoring te verkrijgen en zo het beter mogelijk te maken om mijn toernooien en trainingen te betalen. Ik ben daar dan ook erg blij mee!"

  Juliette Permentier

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Matthijs Moerman

  "Met Talentboek kan ik geld ophalen om zo een deel van mijn sport te betalen."

  Matthijs Moerman

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Isa Heideveld

  "Dankzij alle steun die ik heb gekregen kan ik deelnemen aan mijn eerste European Cadet Cup in Berlijn. Deze wordt gehouden in de meivakantie. Iedereen bedankt!"

  Isa Heideveld

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Reina Anema

  "Talentboek heeft er voor mij voor gezorgd dat ik mensen makkelijker en duidelijker kan benaderen. Door de website lijkt alles professioneler en weten ze dat het geld echt 100% terecht komt bij de sporter."

  Reina Anema

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Britt Harmsen

  "Mijn doel is afgelopen en nu kan ik mijn extra trainingen gaan betalen."

  Britt Harmsen

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Brian Wassink

  "Ik heb nu voor de tweede keer een donatiedoel aangemaakt en twee keer mijn doel gehaald. Dus ik ben super trots op mijzelf dat ik dit bereikt heb. Veel bedrijven gemaild en persoonlijk aangesproken en dat helpt echt."

  Brian Wassink

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Merel van der Marel

  "Talentboek maakt het mogelijk om zaken te realiseren waarvoor anders geen budget is. Talentboek doet net dat beetje meer om mijn einddoel te kunnen bereiken."

  Merel van der Marel

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Elke Molenaar

  "Talentboek heeft mij geholpen bij het bekostigen van mijn tacx. Sinds april dit jaar ben ik geblesseerd en heb ik de tacx vervroegd gekocht. Nu ben ik in staat om toch mijn conditie op peil te houden en op een goede manier te herstellen! Bedankt!"

  Elke Molenaar

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Joost Vink

  "Tot nu toe heb ik van het eerste donatiedoel ruim 30% gekregen. Ik wil voor komend jaar actief gebruik maken van Talentboek omdat ik nu inzichtelijk heb wat de kosten van eerste seizoen surfen waren en wat de doelstelling voor komend seizoen is. Ik heb nu ook goed inzicht wat mijn ranking is internationaal gezien."

  Joost Vink

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Roel Teillers

  "Talentboek heeft mij een eenvoudige middel om anderen geld te laten doneren gegeven. Bovendien kunnen de donateurs op deze manier zien hoeveel er binnen is gekomen."

  Roel Teillers

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Imke van der Aar

  "Een mogelijkheid om via crowdfunding geld op te halen."

  Imke van der Aar

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Myrte Sandu

  "Dankzij Talentboek heb ik het geld wat ik geïnvesteerd heb in mijn schaatsen voor een deel terugverdiend."

  Myrte Sandu

  Bekijk Talent Profiel >>

 • JG Ulrich

  "Talenboek ervaren wij als een zinvolle site die zeker nog meer bekendheid moet krijgen."

  JG Ulrich

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Boyd Bindels

  "Talentboek heeft ervoor gezorgd dat ik op een positieve manier donaties heb kunnen vragen om mijn reis en wedstrijd te helpen sponsoren. Doordat het via Talentboek ging kon ik laten zien waar ik het voor doe en krijgen donateurs meer inzicht wat er bij topsport allemaal komt kijken. En ook wat ik er zelf allemaal voor doe. Het stuk Uitgelicht heeft erg geholpen om het einddoel ook echt te bereiken. Super tof natuurlijk!"

  Boyd Bindels

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Lars Bottelier

  "Talentboek heeft mij veel crowdfunding geld opgeleverd!"

  Lars Bottelier

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Max van Langen

  "Talentboek is een goede manier om donateurs geld te laten doneren. Ik heb voor de 2e keer een groot bedrag opgehaald voor een Jeugd WK. "

  Max van Langen

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Severiano Prins

  "Talentboek heeft het voor mij mogelijk gemaakt om op een makkelijkere manier contact te maken met mogelijke geldschieters."

  Severiano Prins

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Daan Overbeek

  "Heel veel dank voor jullie bijdragen. Ik heb veel genoten van het WK en dat komt mede door jullie (financiële) ondersteuning. Doei Daan!"

  Daan Overbeek

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Bart Zomer

  "Talentboek ondersteunt mij in het bekostigen van de trainingsmaterialen en kosten."

  Bart Zomer

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Bart van Nunen

  "Dankzij Talentboek kan ik mijn stages voor komend jaar bekostigen en zo hopelijk weer een hele grote stap zetten."

  Bart van Nunen

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Knut Hogervorst

  "Geweldig, dankzij Talentboek kan ik dit jaar 2 extra internationale toernooien spelen en extra punten halen voor mijn internationale ranking!"

  Knut Hogervorst

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Enid Duut

  "Een fijne bijdrage voor nieuw materiaal!"

  Enid Duut

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Sebastiaan Hofman

  "Het kunnen starten van een crowdfundingactie op Talentboek heeft mij geholpen om mee te kunnen doen aan het WK. Ik ben hier erg blij mee. Het WK was een mooie en succesvolle ervaring."

  Sebastiaan Hofman

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Norbecio Mambo

  "Talentboek helpt sporters in nood, sporters en hun ouders die financiele hulp voor de sport kunnen gebruiken. Ik hoop dat Talentboek mij blijft helpen."

  Norbecio Mambo

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Jelle Massee

  "Talenboek heeft mij geholpen om een deel van mijn kosten voor het uitoefenen van mijn sport te kunnen bekostigen. Echt een super mooie manier van crowdfunding."

  Jelle Massee

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Chaneequa Dam

  "Dankzij Talentboek heb ik sponsors gevonden die mij helpen in mijn sport. Zonder deze financiële hulp is het rijden op hoog niveau bijna niet mogelijk. Super dus dat ik naast mijn eigen financiële bijdrage ook op een financiële bijdragen mag rekening van mijn sponsoren."

  Chaneequa Dam

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Zilver Schmitz

  "Via Talentboek werden mijn demo's vergoed, waardoor ik een mooi overzicht heb. Dit geld heeft natuurlijk geholpen om internationale wedstrijden en stages te betalen!"

  Zilver Schmitz

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Ivory Johan

  "Talentboek heeft me geholpen om mij en mijn sport onder de aandacht te brengen bij mijn familie vrienden en kennissenkring."

  Ivory Johan

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Loulou Janssen

  "Ik ben Talentboek echt ontzettend dankbaar. Ik had eerlijk gezegd niet gedacht dat er aan mij 160 euro gedoneerd zou worden. En ik vind dat het Talentboek zeker zo door moet gaan, het geeft sporters de kans zich te kunnen presenteren aan de buitenwereld!"

  Loulou Janssen

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Thomas Verhoeven

  "Talentboek is belangrijk geweest om in contact te komen met bedrijven en sponsoren."

  Thomas Verhoeven

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Famke Heinst

  "Talentboek heeft mij enorm geholpen bij het bijeenkrijgen van het bedrag voor mijn trainingsstage."

  Famke Heinst

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Daniel Giacon

  "Door Talentboek heb ik al drie crowdfunding acties gedaan. Dat heeft me toch extra geld voor mijn sport opgeleverd."

  Daniel Giacon

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Lisanne Verbeet

  "Zonder Talentboek was het nooit gelukt om mee te doen met internationale wedstrijden."

  Lisanne Verbeet

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Ruben Prins

  "Dankzij Talentboek kan ik nu naar Amerika om mijzelf daar te laten zien. Hierdoor maak ik meer kans op een scholarship van een goede school."

  Ruben Prins

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Mart Karsenbarg

  "Zonder Talentboek had ik niet zo veel toernooien kunnen spelen, bedankt Talentboek!"

  Mart Karsenbarg

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Givenchy Sneekes

  "Meer kansen om dingen te doen. Zonder Talentboek zou dat niet echt mogelijk zijn."

  Givenchy Sneekes

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Avalon Aardoom

  "Dankzij donaties op Talentboek kan ik weer een deel van mijn RTC betalen om te blijven sporten."

  Avalon Aardoom

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Jermain Grunberg

  "Door Talentboek kan ik functioneel sponsoren zoeken. Waarbij financieel beheer en Talentboek als tool fungeert. De Tool is het grote gemis als je zelf begint met werven."

  Jermain Grunberg

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Elastic Fantastics

  "Het was leuk met Talentboek te werken."

  Elastic Fantastics

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Mixpair DaRo

  "Een prachtige gemeenschappelijke plek om donaties te kunnen centreren ! Plus dat het niet je eigen rekening is en er dus geen andere rekeningen van betaald kunnen worden ;-) maar het helemaal beschikbaar blijft voor het doel!"

  Mixpair DaRo

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Joris Boes

  "Talentboek heeft mij geholpen dichter bij mijn doel om Europees kampioen te worden te komen."

  Joris Boes

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Maria Lorenzini

  "Superfijn dat ik op deze manier nieuwe tomneuzen kan aanschaffen!"

  Maria Lorenzini

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Stijn Appel

  "ik vind Talentboek een handige en leuke manier om geld in te zamelen voor mijn sport."

  Stijn Appel

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Deborah Visser

  "Tot nu toe ben ik door donaties op Talentboek al op trainingsstage geweest en ga nu in een hotel slapen tijdens de swimcup. Normaal gesproken had ik dit nooit zomaar kunnen doen, maar door de donaties ben ik een heel stuk verder gekomen in mijn ontwikkeling naar topsporter."

  Deborah Visser

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Team Liah Peters en Amber Klijn

  "We zijn superblij dat talentboek ook is opengesteld voor acroteams. Het was ideaal om via facebook, mail etc. te kunnen verwijzen naar een officieel platform. Daardoor hebben we veel meer opgehaald dan we hadden durven hopen. We hebben ook veel tips gekregen bij het opstarten en zijn daarvoor heel dankbaar."

  Team Liah Peters en Amber Klijn

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Maxim Claassen

  "Talentboek heeft mij de mogelijkheden gegeven om sponsors te vinden en bekendheid te geven aan mijn sport."

  Maxim Claassen

  Bekijk Talent Profiel >>

 • AcrOss

  "Talentboek heeft ons een professionele platform aangeboden om donaties te werven. Super bedankt!"

  AcrOss

  Bekijk Talent Profiel >>

 • Denise de Korte

  "Talentboek heeft er voor gezorgd dat ik naar meer toernooien en trainingsstages kan door de financiële bijdrages."

  Denise de Korte

  Bekijk Talent Profiel >>

Avatar
Avatar
Avatar
Avatar
 • 27-03-2017 : Nationaal JeugdSynchroteam kreeg een reactie van Agnes Manuputty-Schröder
  Lieve Zärrin, Noortje en alle andere zwemsters, heel veel succes met alles! Liefs, oma Agnes

Avatar
Avatar
 • 27-03-2017: Tijmen Snel heeft een bedrag ontvangen van €50,00. voor Custom made schaatsschoenen en nieuw onderstel

Avatar
Avatar
 • 27-03-2017: Saskia van der Boor heeft een bedrag ontvangen van €25,00. voor Trainingskampen

Talent

 • Monique van der Valk

  Monique van der Valk

  Al op zesjarige leeftijd was Monique van der Valk verkocht aan de sport BMX. Haar broertje liet haar er op jonge leeftijd voor het eerst kennis mee maken en ze wilde meteen niets anders meer. Monique geldt als een echt talent in haar sport: “Mijn specialiteiten zijn springen en achterwielen. Ik vind het zelfs saai om het niet te doen.”

  Lees meer >>

 • Mayka Hoogeboom

  Mayka Hoogeboom

  Al op haar zesde werd Mayka Hoogeboom voor het eerst door haar vader meegenomen naar de golfbaan. Een bal goed slaan gaf haar zo’n goed gevoel dat ze vanaf haar tiende echt serieus met de sport aan de slag ging. Mayka heeft van nature een goede swing waarmee ze de bal heel erg ver slaat. Dit heeft haar al ver gebracht.

  Lees meer >>

 • Rogier Dorsman

  Rogier Dorsman

  De grote droom van zwemmer met een visuele beperking Rogier Dorsman is om naar de Paralympische Spelen 2020 in Tokyo te gaan en wanneer je naar zijn prestaties kijkt behoort dit zeker tot de mogelijkheden. In 2017 is de zwemmer Nederlands kampioen geworden op de 50 meter vlinderslag en hij haalde op ditzelfde kampioenschap ook drie keer zilver en twee keer brons. Op dit moment heeft hij één Europees en negen Nederlandse records, in zijn categorie, op zijn naam staan.

  Lees meer >>

 • Loes Adegeest

  Loes Adegeest

  Voor Loes Adegeest geen rustig tussenseizoen. In de zomer focust zij zich op wielrennen en in de winter op schaatsen. Meestal lopen deze sportseizoenen naadloos in elkaar over en zijn ze ook een goede aanvulling op elkaar. “Voor het schaatsen heb ik veel aan het duurvermogen dat ik opbouw op de fiets,” aldus Loes.

  Lees meer >>

 • Jesper de Jong

  Jesper de Jong

  De grote droom van de talentvolle tennisser Jesper de Jong is om bij de senioren tot de top 100 van de wereld te horen. “En hier doe ik alles voor,” aldus Jesper. “Ik train zo’n 20 uur per week verdeeld over zes dagen. Deels bij de Pure Tennis Academy in Noordwijkerhout en deels bij de Jong Oranjeselectie. En ik ben mijn HAVO aan het afronden.”

  Lees meer >>

 • Bowien Jansen

  Bowien Jansen

  Iedere keer vindt ze het weer een uitdaging. De 60, 100 of 200 meter sprint is zo’n korte afstand dat direct de eerste seconden bepalend zijn voor winst of verlies. Daarom vindt ze haar sport zo mooi en wil ze er erg graag de allerbeste in worden.

  Lees meer >>

 • Najib Hassan

  Najib Hassan

  Hij woont nog maar zo’n vijf jaar in Nederland. De in Somalië geboren Najib Hassan kwam na veel omzwervingen in Nederland terecht en besloot zoals veel van zijn leeftijdsgenoten op voetbal te gaan. Maar al snel viel het iedereen langs het veld op dat hij het vooral van zijn snelheid moest hebben. Zijn trainer adviseerde hem daarom om atletiek eens te proberen bij PAC Rotterdam.

  Lees meer >>

 • Nicole Steigenga

  Nicole Steigenga

  De eerstejaars elite-renster Nicole Steigenga wil de allerbeste wielrenster van de wereld worden. Door hard te trainen hoopt ze ooit haar grote droom, het winnen van de Giro Rosa, te realiseren.

  Lees meer >>

 • Amon en Odin Verhoog

  Amon en Odin Verhoog

  Samen in juli 2017 deelnemen aan het Europees- en Wereldkampioenschap BMX. Dat is de droom van de tweelingbroers Amon en Odin Verhoog. Samen zijn ze op 7-jarige leeftijd begonnen met de sport BMX en sindsdien hebben ze bijna hetzelfde traject tot aan nu doorlopen. Odin: ,,we zijn een tweeling, doen alles samen en helpen elkaar.”

  Lees meer >>

 • Esther Deden

  Esther Deden

  Het is haar voordeel, maar ook haar valkuil. De talentvolle handboogschutter Esther Deden zit snel in haar ritme en kan snel schieten. Hierdoor heeft ze minder last van wisselende weersomstandigheden en haar snel achter elkaar opvolgende schoten imponeren haar tegenstanders vaak. Maar als ze niet lekker in haar flow zit kan het te snel schieten er juist voor zorgen dat het helemaal niet goed gaat en vormt het haar grote valkuil.

  Lees meer >>

Talentboek Boegbeelden

 • Epke ZonderlandTURNEN

  Epke Zonderland
  TURNEN

  ""Extra ondersteuning is noodzakelijk om je talent te kunnen ontplooien, en op alle gebieden het maximale uit je sport te kunnen halen. Via Talentboek kan deze ondersteuning worden geboden zodat de talenten zich kunnen ontwikkelen tot kampioenen"

  Epke Zonderland - Talentboek Boegbeeld Turnen

  Lees meer >>

 • Deborah Gravenstijn JUDO

  Deborah Gravenstijn
  JUDO

  "Talent ontwikkeling en ondersteuning is een gemeenschappelijk doel waar we ons zelf in herkennen. Dit zal leiden tot een hoog rendement van investeringen voor iedereen, sporter, sponsor en fans"

  Deborah Gravenstijn - Talentboek Boegbeeld Judo

  Lees meer >>

 • Esther VergeerTENNIS

  Esther Vergeer
  TENNIS

  "Ieder talent heeft een droom, met of zonder handicap. Laten we met z’n allen onze sporttalenten koesteren en ondersteunen"

  Esther Vergeer - Talentboek Boegbeeld Tennis

  Lees meer >>

 • Ireen WustSCHAATSEN

  Ireen Wust
  SCHAATSEN

  "Dit is een mooie manier om talent te ondersteunen. Helpt u ook mee?"

  Ireen Wüst - Talentboek Boegbeeld Schaatsen

  Lees meer >>